Μία φοβερή μάχη μέχρι τον τελευταίο γύρο για την πρώτη θέση της κατηγορία GTE Pro έγινε στο LeMans μεταξύ Aston Martin και Corvette. Μία μάχη που όλοι πρέπει να δείτε. 
Μία από τις μόλις 77 Aston Martin One-77 διατίθεται προς πώληση με το ποσό βεβαίως που καλείται να καταβάλει ο υποψήφιος ιδιοκτήτης της να είναι αναμενόμενα υψηλό.
O oίκος Zagato συνεργάζεται και πάλι με την Aston Martin για τη δημιουργία ένος ακόμη πανέμορφου concept.
Η εμπειρία της Aston Martin στους αγώνες αντοχής μεταφέρεται με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο στο δρόμο με την Vantage GT8 που είναι βέβαια για λίγους.
H Aston Martin V8 Vantage S Blade Edition είναι το πιο πρόσφατο δημιούργημα του τμήματος Q το οποίο έχει η βρετανική μάρκα για την εξατομίκευση των μοντέλων της.
Ο Chris Harris στο νέο του βίντεο συγκρίνει σε πίστα και δρόμο τρία εξαιρετικά supercars. Aston Martin GT12, Porsche 991 GT3RS και McLaren 650S. Ποιο θα κερδίσει;
Τη δική του έκδοση της Aston Martin Vanquish παρουσίασε ο Henrik Fisker ο οποίος επιστρέφει στην αγαπημένη του ασχολία της επανασχεδίασης αυτοκινήτων.
Η Aston Martin μας δείχνει το δεύτερο concept της για την κατηγορία των crossover οχημάτων μετά το Lagonda και ελπίζει πως αυτή τη φορά με το DBX Concept θα τα πάει καλύτερα. 
Μία ακόμη ειδική έκδοση από την ASton Martin είναι η Lagonda Taraf που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό και θα προσφέρει μεγάλες δυνατότητες εξατομίκευσης. 
Η Aston Martin Vulcan είναι το track day car που μας ετοιμάζει η βρετανική μάρκα και σε αυτό το video μας δείχνει πως σε υποδέχονται στην κόλαση...