Ανακοινώθηκαν οι τιμές της BMW Σειρά 4 2017. Οι τιμές της BMW Σειρά 4 2017 ξεκινούν από 43.150€ για την BMW 418i Coupe 1.5 136ps και φτάνουν μέχρι τις 141.360€ για την M4 Cabrio. 
Το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου γιορτάζει παράλληλα τα 100 χρόνια της BMW και τα 50 χρόνια του Opel GT εγκαινιάζοντας μία καινούργια θεματική έκθεση.
Ο γνωστός για τα εντυπωσιακά και εκκεντρικά body-kit του RevoZport ετοίμασε τη δική του πρόταση αναβάθμισης για την καινούργια BMW M2 την οποία και ονομάζει M2 Raze.
Απολαύστε έναν μοναδικό γύρο στο Nurburgring onboard με την BMW M4 DTM του Augusto Farfus. Ένα σπάνιο βίντεο καθώς τα αυτοκίνητα του DTM έχουν αρκετά χρόνια να "πατήσουν" στην "πράσινη κόλαση".
H BMW αποφάσισε να βάλει και τη Σειρά 2 στο «παιχνίδι» των SUV και έτσι παρουσίασε στο Παρίσι το X2 Concept, ένα σπορτίφ, ψηλό, coupe όχημα με νέα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά.
Για όσους η BMW M2 δεν είναι τόσο μοναδική όσο την επιθυμούν το τμήμα BMW M Performance έχει τις δικές του προτάσεις για μία M2 που αν μη τι άλλο γίνεται ακόμα πιο σπορτίφ.
Στη Ρωσία υποδέχτηκαν τους Ολυμπιονίκες αφενός χωρίς να ξεχάσουν να προσκαλέσουν κάποιον, αφετέρου δε δίνοντας τους από μια ολοκαίνουρια BMW.
Με στόχο να καλύψει τις ανάγκες του κοινού της Κίνας η BMW παρουσίασε την sedan έκδοση της Σειράς 1 σε συνεργασία με την κινεζική Brilliance. 
Μια στις τρεις αντλίες στα πρατήρια βενζίνης βάζει λιγότερο καύσιμο από αυτό που πληρώνει ο καταναλωτής σύμφωνα με τις τελευταίες έρευνες που διεξήγαγε το υπουργείο Οικονομίας και Ανάπτυξης με το «μυστικό αυτοκίνητο».
Ένα ακόμη concept φόρο τιμής σε μοντέλο του παρελθόντος παρουσίασε η BMW. Αυτή τη φορά μιλάμε για το BMW 2002 Hommage που έχει ως βάση την ολοκαίνουρια BMW M2.