Ο αντικαταστάτης της Bugatti Veyron θα έπρεπε να είναι κάτι εξαιρετικό τεχνολογικά, οικονομικά και φυσικά σε επίπεδο εντυπώσεων. Η Bugatti Chiron είναι μόλις μερικών ωρών και τα καταφέρνει περίφημα. 
Η Bugatti Veyron μας αποχαιρετά μέσα από ένα εντυπωσιακό video το οποίο καταγράφει το πέρασμα του θρυλικού αυτοκινήτου από αυτό τον πλανήτη και τις αντιδράσεις που προκάλεσε με τη δύναμή του και τις επιδόσεις του.
Τελικά δεν τελειώσαμε με τις ειδικές, συλλεκτικές, θρυλικές ή  όπως αλλιώς θέλετε πείτε το, εκδόσεις της Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, καθώς η Bugatti παρουσίασε τη μία και μοναδική "1 of 1".
Ξέρουμε πολύ καλά όλοι μας πως η παλιά κινέζικη παροιμία λέει... "μία εικόνα χίλιες λέξεις". Εδώ στην Ευρώπη όμως και συγκεκριμένα στην Bugatti έχουν μία δική τους εικόνα που δεν λέει χίλιες λέξεις αλλά 13,2 εκατομμύρια ευρώ.
Μία Ρωσίδα στους δρόμους του Μονακό μπορεί να είναι από μόνη της θέαμα. Όταν όμως οδηγεί την BUgatti Veyron των 2εκ. ευρώ και γδέρνει ζάντα και προφυλακτήρα τότε γίνεται και είδηση...
Αυτή η Bugatti Veyron είναι προς πώληση στο Μεξικό, μόνο που δεν είναι ακριβώς Bugatti Veyron. Για παρατηρήστε καλύτερα…
Η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Meo Constantini είναι το τρίτο κατά σειρά δημιούργημα της ειδικής σειράς Bugatti Legends.
Η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Jean Bugatti είναι η δεύτερη επετειακή έκδοση της σειράς Bugatti Legends.
Κι όμως είναι γεγονός, πλέον μπορούμε όλοι - που λέει ο λόγος - να νοικιάσουμε μία Bugatti Veyron και να βρεθούμε πίσω από το τιμόνι της. Και σε πολύ καλή τιμή...
Η Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Legend Jean-Pierre Wimille είναι η πρώτη από μία σειρά έξι ειδικών εκδόσεων που θα κατασκευαστούν προκειμένου η γαλλική μάρκα να τιμήσει τους οδηγούς της.
123