Με ένα εντυπωσιακό πρωτότυπο η Cadillac επιστρέφει στους αγώνες στις ΗΠΑ από το 2017, έπειτα από 14 χρόνια.
Με την Cadillac CTS-V των 649ps και των 87.16kg.m κάποιοι γερμανοί ανταγωνιστές super sedan θα χάσουν τον ύπνο τους. Ο μηχανολόγος μας, Λουκάς Μπαφατάκης αναλύει το κτήνος από την Αμερική.
Η Cadillac θέλει να κερδίσει μια θέση στην απαιτητική ευρωπαϊκή αγορά ανάμεσα σε άλλα υψηλών επιδόσεων coupe και sedan και ο Λουκάς Μπαφατάκης μας εξηγεί αν μπορεί να το κάνει τελικά με την ATS-V.
H Lexani Motorcars βάζει την υπογραφή της στην, πιθανότατα, πολυτελέστερη Cadillac Escalade που θα δούμε ποτέ.
Η Cadillac Elmiraj είναι το νέο πρωτότυπο της αμερικάνικης μάρκας, το οποίο εκτός από πολύ χλιδή διαθέτει και V8 4.5lt Twin-Turbo ο οποίος αποδίδει 500ps.
Η Cadillac ELR αποτελεί ουσιαστικά την έκδοση παραγωγής της πρωτότυπης Cadillac Converj και εκτός της ξεχωριστής εμφάνισης προσφέρει οικονομία καυσίμου καθώς είναι υβριδική. 
Τρεις νέες, ειδικές, εκδόσεις παρουσίασε η Cadillac για την XTS του 2013, πρόκειται για ένα sedan για τις εταιρείες ενοικιάσεως, μια λιμουζίνα αλλά και μία νεκροφόρα.
Στη νέα κολεξιόν της Prada για την άνοιξη του 2012 το θέμα είναι τα κλασσικά αμερικανικά αυτοκίνητα της δεκαετίας του ‘50 και το αποτέλεσμα είναι τουλάχιστον γραφικό…
Η νέα προσπάθεια της Cadillac να τα βάλει με την 3άρα της BMW και την C-Class της Mercedes-Benz ονομάζεται ATS. Highlight ο 2λιτρος τούρμπο των 270ps.
Το Air Force One και η προεδρική Cadillac συμπληρώνονται φέτος από το πούλμαν με το οποίο ο Barrack Obama θα μπορεί να έρχεται πιο κοντά σε ανθρώπους που διαφορετικά θα ήταν αδύνατο να προσεγγίσει...
123