Σε βραδινό show του CBS βρέθηκαν οι Jeremy Clarkson, James May και Richard Hammond για την προώθηση της νέας τους πολυμαναμενόμενης εκπομπής «Grand Tour» και «έπαιξαν» με μια Corvette Grand Sport. 
Όχι, η Pontiac δεν επέστρεψε στον κόσμο μας, επέστρεψε όμως ο θρυλικός Bandit μια Chevrolet Camaro που έχει… ντυθεί Pontiac Trans Am.
Η ανασχεδίαση του Chevrolet Cruze Hatchback δίνει πλέον ανταγωνιστικά στοιχεία σε μια πολύ σημαντική κατηγορία για την ευρωπαϊκή αγορά, στην οποία όμως θα το δούμε αργότερα.
H Chevrolet με το 2ης γενιάς Aveo, έφερε νέο αέρα στην κατηγορία σούπερ-μίνι, όμως μπορεί να θέσει υποψηφιότητα για τις πρώτες θέσεις της κατηγορίας; Η απάντηση στην ανάλυση της δοκιμής.
Ανανεωμένη σε όλους τους τομείς η Chevrolet Camaro έρχεται να κάνει ακόμη πιο αισθητή την παρουσία της στη μάχη των muscle cars απέναντι στο Ford Mustang. 
Η έκθεση αυτοκινήτου του Detroit τελείωσε αλλά η Chevrolet σκέφτηκε να μας δώσει ένα video από το περίπτερό της μέσα από ένα drone χαρίζοντας μας ασυνήθιστα ωραίες οπτικές γωνίες.
Το Chevrolet Volt περνά στη 2η γενιά του για το 2015 όντας ακόμα πιο οικονομικό και αποδοτικό ενώ παράλληλα είναι πολύ πιο ενδιαφέρον σχεδιαστικά. 
Η Chevrolet Camaro Z/28 είναι σαφέστατα η πλέον petrolhead όσο και track focused έκδοση της Camaro. Μπορεί όμως να τα βάλει με την Porsche 911 GT3; Το Motor Trend έχει την απάντηση.
To Chevrolet Chaparral 2X VGT Concept μπορεί να μοιάζει με μονοθέσιο της F1 από το μέλλον, αλλά οι μόνες πίστες στις οποίες θα τρέξει θα είναι αυτές στο Gran Turismo 6 στο σαλόνι σας.
Το δεύτερο video του BJ Baldwin με το εξωπραγματικό Trophy Truck έφτασε έπειτα απο μήνες αναμονής, για να καταλάβεις οτι ορισμένα αυτοκίνητα απλώς δεν σταματούν πουθενά και για κανένα λόγο.