Η Citroën συνεχίζει να πρωτοπορεί, καθώς λανσάρει τη νέα υπηρεσία Online Ραντεβού στην επίσημη ιστοσελίδα www.citroen.gr παρέχοντας προηγμένες υπηρεσίες του After Sales.
To C4 Cactus συνεχίζει να διευρύνει τη γκάμα του, με την έλευση στη χώρα μας της νέας ειδικής έκδοσης Rip Curl, που γεννήθηκε από τη συνεργασία μεταξύ της Citroën και του Rip Curl, του παγκόσμιου ηγέτη στην αγορά surfing.
Η 3η γενιά του Citroen C3 ξεκίνησε προσφάτως την πορεία της στην ελληνική αγορά, έτσι στο High Octane ξεκινήσαμε τις γνωριμίες μαζί του έχοντας για δοκιμή το βασικό μοτέρ των 1.2lt με τους 82ps. 
Ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, είναι ένας αθλητής με πείσμα, αντοχή που κουβαλά πολλά χιλιόμετρα... Γι’ αυτό το λόγο, επέλεξε για τις μετακινήσεις του το Νέο Citroen C3! 
Οι τιμές του Citroen C3 2016 ξεκινούν από τα 12.740€ για το Citroen C3 1.2 PureTech 82ps Live και φτάνουν μέχρι τα 16.760€ για το Citroen C3 1.6 BlueHDi Diesel 95ps Shine.
H Citroen καινοτομεί, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, προσφέροντας από σήμερα τα άρθρα της με τη μορφή Instant Articles.
Η Citroen εγκαινίασε τη νέα της ηλεκτρονική σελίδα για τα μεταχειρισμένα της μοντέλα στα οποία όσοι αναζητούν ένα ποιοτικό αυτοκίνητο της γαλλικής φίρμας από δεύτερο χέρι θα μπορεί να ενημερώνεται. 
H Citroen μας παρουσιάζει το σχεδιαστικό μέλλον των μοντέλων της μέσω του CXperience που είναι ένα μεγάλο sedan δύο όγκων. 
Η 3η γενιά του Citroen C3 διαφέρει σημαντικά αισθητικά και τεχνολογικά - διαθέτει μέχρι και κάμερα ασφαλείας - πλησιάζοντας σημαντικά στα πρότυπα του Citroen C4 Cactus.
Δοκιμάσαμε το Citroen C4 Cactus με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt και το αυτόματο κιβώτιο ETG. Πόσο ικανός και συμβατός είναι ο συνδυασμός στο ιδιαίτερο αμάξωμα του γαλλικού μικρομεσαίου crossover;