Ο Χριστόφορος Μερούσης, πρωταθλητής μεγάλων αποστάσεων, είναι ένας αθλητής με πείσμα, αντοχή που κουβαλά πολλά χιλιόμετρα... Γι’ αυτό το λόγο, επέλεξε για τις μετακινήσεις του το Νέο Citroen C3! 
Οι τιμές του Citroen C3 2016 ξεκινούν από τα 12.740€ για το Citroen C3 1.2 PureTech 82ps Live και φτάνουν μέχρι τα 16.760€ για το Citroen C3 1.6 BlueHDi Diesel 95ps Shine.
H Citroen καινοτομεί, μέσα από την επίσημη σελίδα της στο Facebook, προσφέροντας από σήμερα τα άρθρα της με τη μορφή Instant Articles.
Η Citroen εγκαινίασε τη νέα της ηλεκτρονική σελίδα για τα μεταχειρισμένα της μοντέλα στα οποία όσοι αναζητούν ένα ποιοτικό αυτοκίνητο της γαλλικής φίρμας από δεύτερο χέρι θα μπορεί να ενημερώνεται. 
H Citroen μας παρουσιάζει το σχεδιαστικό μέλλον των μοντέλων της μέσω του CXperience που είναι ένα μεγάλο sedan δύο όγκων. 
Η 3η γενιά του Citroen C3 διαφέρει σημαντικά αισθητικά και τεχνολογικά - διαθέτει μέχρι και κάμερα ασφαλείας - πλησιάζοντας σημαντικά στα πρότυπα του Citroen C4 Cactus.
Δοκιμάσαμε το Citroen C4 Cactus με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.6lt και το αυτόματο κιβώτιο ETG. Πόσο ικανός και συμβατός είναι ο συνδυασμός στο ιδιαίτερο αμάξωμα του γαλλικού μικρομεσαίου crossover;
Οι τιμές του Citroen C3 με τους νέους κινητήρες PureTech σε βενζίνη και diesel ξεκινούν από τα 10.535€ για το Citroen C3 1.0 68ps Trend C3 και φτάνουν μέχρι τα 15.110€ για το 1.6 BlueHDi Diesel 100ps Eco Chic.
Η αναβίωση ενός παλιού μοντέλου της Citroen συνδυάζεται με τα δεδομένα της νέας εποχής και το Citroen Cactus M Concept περνά στην παραγωγή ως Citroen e-Mehari.
Απολαύστε ένα εντυπωσιακό incar με του Βασίλη Ζάχο - Βαγγέλη Ασπρόμουγγο στον Άγιο Μερκούριο με το Citroen C2 R2 να σημειώνουν τον 2ο καλύτερο χρόνο σε επίπεδο γενικής.