Η AgriPan φέρνει στην Ελλάδα τα αυτοκίνητα της Great Wall Motors, μιας από τις μεγαλύτερες αυτοκινητοβιομηχανίες της Κίνας με στόχο να γκρεμίσει το… Σινικό Τείχος που έχει δημιουργηθεί απέναντι στα κινεζικά αυτοκίνητα. 
H Astra Daihatsu Motor είναι η θυγατρική της Daihatsu στην Ινδονησία και ετοίμασε ένα concept το οποίο βασίζεται στις ανάγκες των καταναλωτών, όπως λένε από την εταιρεία.
Το Daihatsu D-X Concept παρουσιάζεται στο σαλόνι αυτοκινήτου του Τόκιο. Αποτελεί μία σπουδή της ιαπωνικής φίρμας για ένα μικρό roadster του μέλλοντος με τούρμπο κινητήρες. 
Το High Octane σε συνεργασία με την Clarion προσφέρει σε έναν τυχερό ένα ράδιο-cd της γνωστής φίρμας για να απολαμβάνετε ακόμα περισσότερο τις καθημερινές σας μετακινήσεις.
Τη νέα γενιά των αυτοκινήτων της μας δείχνει η Daihatsu στην Ινδονησία με το A-Concept, μία σπουδή που θα μπορούσε να εξελιχτεί στο νέο Cuore.
Μικρές αισθητικές επεμβάσεις δέχθηκε το Daihatsu Copen. Παράλληλα έγιναν προσθήκες στον εξοπλισμό με την έκδοση Ultimate S Edition να ξεχωρίζει για τις σπορτίφ πινελιές της.
Το drifting θα μπορούσε να αποτελέσει το εθνικό άθλημα της Ιαπωνίας καθώς διεξάγεται ακόμα και με μικρά φορτηγάκια. Δείτε το video για να μπείτε στο πνεύμα.
Με 5 αυτοκίνητα συνεχίστηκαν οι δοκιμές πρόσκρουσης του Euro NCAP. Παράλληλα ο ανεξάρτητος οργανισμός ανακοίνωσε ότι αλλάζει ο τρόπος βαθμολόγησης.
1