Τον Απρίλιο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το Fast & Furious 8 και η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 8ης συνέχειας. 
Το Ινστιτούτο Ασφάλειας Εθνικών Οδών των Ηνωμένων Πολιτείων υπέβαλε σε δοκιμές ασφαλείας τρία κορυφαία αμερικανικά supercars με τα αποτελέσματα να σοκάρουν.
Η VLF Automotive παρέλαβε το Dodge Viper και το μετέτρεψε σε ένα ακόμα πιο hardcore αυτοκίνητο που είναι πιο εξωφρενικό αισθητικά και με ακόμα καλύτερες επιδόσεις.
Το Motor Trend “κοντράρει” σε πίστα και δρόμο τις Corvette Z06 και Dodge Viper ACR. Ποιο θα κερδίσει; Bonus Pack η Porsche GT3 RS…
Το κορυφαίο Viper συνοδεύεται φυσικά από τα αρχικά ACR και έρχεται για να τεθεί αντιμέπωτο με τα καλύτερα track focused cars της υφηλίου. Θα τα καταφέρει;
Τον πιο… αμφίρροπο τερματισμό εδώ και πολύ καιρό έζησαν όσοι παρακολούθησαν το φετινό Texas Invitational στο Dallas, ανάμεσα σε ένα Dodge Viper και μια Lamborghini Gallardo.
To Dodge Charger SRT Hellcat είναι ο ορισμός του αμερικάνικου muscle car, καθώς κάτω από το καπό κρύβει έναν... στάβλο 717ps και κάνει το 400άρι σε 11,0sec. Η Dodge λέει πως αυτό είναι το ισχυρότερο sedan στον κόσμο. 
Υπό κανονικές συνθήκες, ένα ακόμη video με burn out δεν θα είχε θέσει στη θεματολογία του High Octane. Όμως εδώ μιλάμε για το Dodge Charger SRT Hellcat το ισχυρότερο muscle car ever, με οδηγό τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της SRT.
Οι μεσήλικες πλέον Bo και Luke Duke μπήκαν και πάλι στο αγαπημένο τους Charger και αυτή τη φορά του κυνηγούν Mustang, όλα αυτά για τις ανάγκες σύγχρονου διαφημιστικού.
Το Dodge Charger 2014 αποτελεί την ανανεωμένη έκδοση του δημοφιλούς, στην αγορά των Η.Π.Α., sport sedan της αμερικάνικης μάρκας. 
123