Η Ferrari αποκάλυψε την κορυφαία 488 Pista που όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό έρχεται για να προσφέρει οδηγική εμπειρία στην πίστα και για να αποτελέσει την αντικαταστάτρια της 458 Speciale. 
Το περιοδικό Sport Auto δοκίμασε την Ferrari 488 GTB στην πίστα του Nurburgring αλλά και στη μικρή διαδρομή του Hockenheim. Τι χρόνο σημείωσε το ιταλικό supercar;
Για λίγους και καλούς πελάτες φτιάχτηκε η επετειακή Ferrari LaFerrari Aperta και ο Sebastian Vettel είναι αυτός που την παρουσιάζει με ένα ξεχωριστό video.
Ο γνωστός οίκος Vorsteiner άργησε κάπως να παρουσιάσει το αισθητικό του πακέτο για την Ferrari 458 Italia καθώς ήδη έχουμε περάσει στην Ferrari 488 GTB ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.
Η Ferrari αποφάσισε να κάνει μια εξάιρεση στην παύση παραγωγής της LaFerrari και να δημοπρατήσει το 500 μοντέλο από το εργοστάσιο ώστε να βοηθήσει τους σεισμοπαθείς στην Ιταλία.
Η Ferrari 458 MM Speciale πρόκειται για ένα και μοναδικό κομμάτι κατά παραγγελία ενός Βρετανού παλιού και φυσικά αρκετά ευκατάστατου πελάτη της ιταλικής φίρμας που παραδόθηκε στην πίστα του Fiorano. Φυσικά είναι δεξιοτίμονη.
Όποιος θεωρεί πως μια βόλτα στο χιονοδρομικό πρέπει να γίνεται με ένα SUV ή με ένα off road όχημα είναι βαθιά γελασμένος όπως αποδεικνύουν οι Ιάπωνες στο πρόσφατο video της Red Bull.
Οι συχνοί χρήστες (μοτοσικλέτας αλλά και αυτοκινήτου) του αυτοκινητοδρομίου των Σερρών θα απολαμβάνουν δωρεάν bonus επισκέψεις για το 2016 όπως ανακοίνωσε η διοίκηση της πίστας. 
Αυτή η Ferrari 335 S Spider Scaglietti είναι το ακριβότερο αυτοκίνητο που πουλήθηκε ποτέ επί ευρωπαϊκού εδάφους. Δείτε πόσα έδωσε ο νέος ιδιοκτήτης της για να την παρκάρει στο γκαράζ του.
Για 2η χρονιά πραγματοποιήθηκε το London Motor Film Festival στο οποίο βραβεύονται τα καλύτερα βίντεο της χρονιάς για το αυτοκίνητο. Ποια ήταν όμως τα καλύτερα;