Η Ford ετοίμασε την 8η γενιά του Fiesta και στο High Octane πήραμε την πρώτη οδηγική εμπειρία με τους άκρως αποδοτικούς και ενδιαφέροντες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
Οι τιμές του Ford Fiesta 2017 ξεκινούν από τα 12.990€ για το Ford Fiesta 1.1 85ps Trend και φτάνουν μέχρι τα 17.395€ για το Ford Fiesta 1.5 TDCi Diesel 120ps ST-line.
H Codemasters επιστρέφει στον τομέα που γνωρίζει καλά με τη σειρά Dirt. Μετά την επιτυχία του Dirt Rally ο πήχης ανέβηκε ψηλά και το Dirt 4 μένει να αποδειχθεί αν είναι ένας άξιος διάδοχος. Ο Βασίλης Μπαλωμένος έπαιξε αρκετά και έχει το σχετικό και πληρέστατο review.
Η νέα γενιά του Ford Fiesta ST θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και θα εφοδιάζεται με 3κύλινδρο 1.5 EcoBoost με 200ps και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου ενώ θα προσφέρει και προφίλ οδήγησης.
Το Ford Kuga ήταν ανέκαθεν ένα ενδιαφέρον SUV από μια εταιρεία που δείχνει να προσέχει πάντα τον οδηγό και τώρα με έναν ανταγωνιστικό κινητήρα, υπάρχει στην αγορά με άλλο αέρα.
Παρακολουθήστε τα καλύτερα highlights από το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο που βρήκε μεγάλους νικητές τους Ogier-Ingrassia με το Ford Fiesta WRC της M-Sport. 
Υποψήφιοι αγοραστές του νέου Ford GT θα μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι – κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου – εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες, χρώματα δαγκανών, δείγματα υλικών εσωτερικού, ακόμα και αγωνιστικές λωρίδες.
Η Ford μας έχει συνηθίσει σε χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω του Mental Block και της Snowkhana του. Αυτό κάνει και φέτος!
Οι τιμές του Ford Kuga ξεκινούν από τα 22.095€ για το Kuga 1.5 EcoBoost 150PS Business και φτάνουν μέχρι τα 44.142€ Kuga 2.0 TDCi Diesel 180PS Auto 4x4 Vignale High.
Ο Sebastien Ogier βρήκε αγωνιστική στέγη, όσο σύντομα αναμενόταν, μετά την αποχώρηση της VW από το WRC και το 2017 θα διεκδικήσει τον 5ο του τίτλο με την Ford του Malcolm Wilson.