Η νέα γενιά του Ford Fiesta ST θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και θα εφοδιάζεται με 3κύλινδρο 1.5 EcoBoost με 200ps και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου ενώ θα προσφέρει και προφίλ οδήγησης.
Το Ford Kuga ήταν ανέκαθεν ένα ενδιαφέρον SUV από μια εταιρεία που δείχνει να προσέχει πάντα τον οδηγό και τώρα με έναν ανταγωνιστικό κινητήρα, υπάρχει στην αγορά με άλλο αέρα.
Παρακολουθήστε τα καλύτερα highlights από το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο που βρήκε μεγάλους νικητές τους Ogier-Ingrassia με το Ford Fiesta WRC της M-Sport. 
Υποψήφιοι αγοραστές του νέου Ford GT θα μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι – κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου – εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες, χρώματα δαγκανών, δείγματα υλικών εσωτερικού, ακόμα και αγωνιστικές λωρίδες.
Η Ford μας έχει συνηθίσει σε χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω του Mental Block και της Snowkhana του. Αυτό κάνει και φέτος!
Οι τιμές του Ford Kuga ξεκινούν από τα 22.095€ για το Kuga 1.5 EcoBoost 150PS Business και φτάνουν μέχρι τα 44.142€ Kuga 2.0 TDCi Diesel 180PS Auto 4x4 Vignale High.
Ο Sebastien Ogier βρήκε αγωνιστική στέγη, όσο σύντομα αναμενόταν, μετά την αποχώρηση της VW από το WRC και το 2017 θα διεκδικήσει τον 5ο του τίτλο με την Ford του Malcolm Wilson. 
Είναι ο Simone Tempestini, πρωταθλητής και διεθνής οδηγός, ο οποίος «χτύπησε» για δεύτερη φορά με τη δική του Gymkhana.
Η νέα γενιά του Ford Fiesta δεν περιλαμβάνει ένα νέο μοντέλο, αλλά τέσσερα διαφορετικά με τα οποία η Ford φιλοδοξεί ότι έφτιαξε οποιοδήποτε αυτοκίνητο θελήσεις ποτέ!
Το νέο trend της εποχής είναι το Mannequin Challenge που κατακλύζει το διαδίκτυο όπως το Harlem Shake κάποτε. Δείτε εδώ αυτό που έκαναν οι Hoonigan με πρωταγωνίστρια μια Mustang.