Στο Ράλλυ Σουηδίας συμμετείχε ο Peter Solberg, όμως δε βρέθηκε στο bucket ενός αυτοκινήτου προδιαγραφών WRC αλλά ενός ιστορικού Ford Escort MK2 και μάλιστα έχοντας για συνοδηγό τη γυναίκα του.
Η Ford προχώρησε στο facelift του KA+ προσθέτοντας παράλληλα μία νέα πιο περιπετειώδη εκδοχή, το KA+ Active.
Η Ford ετοίμασε την 8η γενιά του Fiesta και στο High Octane πήραμε την πρώτη οδηγική εμπειρία με τους άκρως αποδοτικούς και ενδιαφέροντες κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου.
Οι τιμές του Ford Fiesta 2017 ξεκινούν από τα 12.990€ για το Ford Fiesta 1.1 85ps Trend και φτάνουν μέχρι τα 17.395€ για το Ford Fiesta 1.5 TDCi Diesel 120ps ST-line.
H Codemasters επιστρέφει στον τομέα που γνωρίζει καλά με τη σειρά Dirt. Μετά την επιτυχία του Dirt Rally ο πήχης ανέβηκε ψηλά και το Dirt 4 μένει να αποδειχθεί αν είναι ένας άξιος διάδοχος. Ο Βασίλης Μπαλωμένος έπαιξε αρκετά και έχει το σχετικό και πληρέστατο review.
Η νέα γενιά του Ford Fiesta ST θα παρουσιαστεί στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης και θα εφοδιάζεται με 3κύλινδρο 1.5 EcoBoost με 200ps και τεχνολογία απενεργοποίησης κυλίνδρου ενώ θα προσφέρει και προφίλ οδήγησης.
Το Ford Kuga ήταν ανέκαθεν ένα ενδιαφέρον SUV από μια εταιρεία που δείχνει να προσέχει πάντα τον οδηγό και τώρα με έναν ανταγωνιστικό κινητήρα, υπάρχει στην αγορά με άλλο αέρα.
Παρακολουθήστε τα καλύτερα highlights από το Ράλλυ του Μόντε Κάρλο που βρήκε μεγάλους νικητές τους Ogier-Ingrassia με το Ford Fiesta WRC της M-Sport. 
Υποψήφιοι αγοραστές του νέου Ford GT θα μπορούν να συναρμολογούν κομμάτι – κομμάτι κάθε στοιχείο του νέου τους υπεραυτοκινήτου – εξωτερικές αποχρώσεις, ζάντες, χρώματα δαγκανών, δείγματα υλικών εσωτερικού, ακόμα και αγωνιστικές λωρίδες.
Η Ford μας έχει συνηθίσει σε χριστουγεννιάτικες ευχές μέσω του Mental Block και της Snowkhana του. Αυτό κάνει και φέτος!