Οι τιμές του Honda Civic 2017 ξεκινούν από τα 20.650€ για το Honda Civic 1.0 VTEC Turbo 129ps Comfort και φτάνουν μέχρι τα 28.070€ για το Honda Civic Sedan 1.5 VTEC Turbo 182ps Elegance.
Το νέο Honda Civic Type-R αναλαμβάνει να συνεχίσει την πορεία του προκατόχου του στην επίτευξη χρόνων ρεκόρ στις πίστες ανά τον κόσμο και ξεκινά φυσικά από το Nurbugring. Ας απολαύσουμε το χρόνο με τον νέο γύρο ρεκόρ. 
Οι Ιάπωνες παρουσίασαν το νέο Honda Civic Type-R με ξεκάθαρο στόχο να ισχυροποιήσουν ακόμη περισσότερο τον μύθο του. Αυτό χάρη στους 320ps και στην αεροδυναμική του αυτοκινήτου.
Στο σαλόνι της Γενεύης η Honda θα μας παρουσιάσει το νέο Honda Civic Type R, το Clarity Fuel Cell - το προηγμένο όχημα κυψελών καυσίμου με κορυφαία μέγιστη αυτονομία 620km καθώς και το NueV concept car.
Το Honda CR-V έχει εφοδιαστεί με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, τον πετρελαιοκινητήρα των 160ps και το σύστημα 4κίνησης και πλέον προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή. Στο High Octane είχαμε την πρώτη δοκιμή μαζί του.
Συνεργατικά εκθέματα υπογραμμίζουν την ανοιχτή καινοτομία, ενώ υπόσχονται ευφυή, συνδεδεμένη και απολαυστική μετακίνηση στο μέλλον. Το Moto Riding Assist και NeuV concept car αξιοποιούν τις επενδύσεις της Honda στο τμήμα R&D και βιωματικά εκθέματα αναδεικνύουν συνεργασίες μεταξύ Visa και DreamWorks.
Εννέα Έλληνες Ολυμπιονίκες και Παραολυμπιονίκες οδήγησαν και συνοδήγησαν στο Αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων το αγωνιστικό Civic Type-R, με το οποίο οι Δημήτρης Δριβάκος και Κατερίνα Μπαντέ θα συμμετέχουν στον 1ο αγώνα του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, το Rally  Monte Carlo.
VW Golf GTI Clubsport και Seat Leon Cupra 290 στήνονται στην ευθεία απέναντι στο Honda Civic Type R. Ποιο θα κερδίσει; Η απάντηση στο χορταστικό βίντεο.
H Honda παρουσίασε το concept του νέου Civic Type-R που βασίζεται στην νέα έκδοση hatchback του μοντέλου και πάει για πρώτη φορά Αμερική!
Ο γνωστός οίκος αισθητικών βελτιώσεων RevoZport με τη μεγάλη εμπειρία στη χρήση carbon ετοίμασε μερικές πινελιές για το Honda Civic Type-R.