Αντίπαλος του Tesla Model X θα είναι το Jaguar I PACE όταν βγει στην παραγωγή, κάτι που η Jaguar υπολογίζει για το τέλος του 2018. 
Μία πολύ σημαντική αγοραπωλησία φαίνεται πως δυσκολεύει καθώς η Porsche μπλοκάρει την πώληση της πίστας του Silverstone στην Jaguar χρησιμοποιώντας μία ρήτρα ενός συμβολαίου με την τωρινή διοίκηση.
Τα 320 km/h “πιάνει” η Michele Rodriguez με μια Jaguar F - Type και όπως αποδεικνύεται είναι η μοναδική που εξαργυρώνει την επιτυχία των ταινιών Fast & Furious.
Η πρόταση της Jaguar στην κατηγορία των SUV είναι γεγονός! Στην Φρανκφούρτη εμφανίστηκε για πρώτη φορά το αγγλικό SUV και έχουμε τις πρώτες πληροφορίες.
Η νέα γενιά της Jaguar XF διατηρεί την εντυπωσιακή της εμφάνιση, την πολυτέλεια αλλά και τους πολύ αποδοτικούς της κινητήρες που πλέον προσφέρουν και εξαιρετικές καταναλώσεις. 
O Βρετανός ηθοποιός Idris Elba ανέλαβε να προωθήσει την νέα Jaguar XE με ένα ξεχωριστό ταξίδι από το Λονδίνο στο Βερολίνο το οποίο θα δούμε σε μια mini σειρά στο YouTube. 
Ένα εντυπωσιακό supercar θα έχει στη διάθεσή του ο κακός στη νέα ταινία του James Bond. To Jaguar C-X75 θα εμφανίζεται δίπλα στα επίσης εντυπωσιακά Range Rover και Defender.
Η Jaguar επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και πολλούς μήνες ότι θα προσθέσει στη γκάμα της F-Type εκδόσεις με 4κίνηση ενώ παράλληλα ετοιμάζεται ρεκόρ ταχύτητας με στόχο τα 1609.3km/h!
Με την Jaguar XE, ένα από τα καλύτερα αυτοκίνητα που δημιούργησε ποτέ φιλοδοξεί η Jaguar να «κλέψει» πωλήσεις από τις BMW, Mercedes, Audi στην κατηγορία των premium μεσαίων sedan.
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει σε προηγούμενο post η Jaguar αποφάσισε να κατασκευάσει έξι Jaguar Lightweight E-type του 1963, προκειμένου να τηρήσει την υπόσχεση που έδωσε πριν πέντε δεκαετίες. Ας δούμε το video που ετοίμασαν οι Άγγλοι για το αυτοκίνητο. 
12345