Το Jeep Renegade ποντάρει στην φρεσκάδα του, την ισορροπία μεταξύ αμερικανικής αισθητικής και ιταλικής φινέτσας και στην ανθεκτικότητα του.
Η Jeep είναι τόσο δεμένη με την Αράχωβα, σχεδόν …όσο και ο Παρνασσός! Από τη δεκαετία του ‘90, οπότε και ιδρύθηκε το Jeep Camp στο διάσημο θέρετρο, έχει προσφέρει απίθανες 4Χ4 εμπειρίες και τώρα επιστρέφει και ανανεώνει το ραντεβού του με τους λάτρεις της περιπέτειας με την προσθήκη του ατίθασου SUV, Jeep Renegade.
Δοκιμάζουμε το Jeep Renegade στο ανανεωμένο Jeep Camp με τον ισχυρότερο κινητήρα βενζίνης των 170ps, το αυτόματο 9τάχυτο (!) κιβώτιο και την 4κίνηση Selec-Terrain. Θα ανταπεξέλθει;
Οι τιμές του Jeep Cherokee 2015 ξεκινούν από τα 37.900€ για το Cherokee 2.0 140ps MultiJet Diesel Longitude και φτάνουν έως τα 62.700€ για το Cherokee 3.2 275ps Trailhawk 4x4 Auto. 
Με το Renegade η Jeep ευελπιστεί πως δημιούργησε το Jeep for the masses! Στην πρώτη μας οδηγική επαφή μαζί του μας έπεισε πως όντως μπορεί να διευρύνει τη λίστα των ανθρώπων που θα εμπιστευτούν την αμερικανική φίρμα. 
Οι τιμές του Jeep Renegade ξεκινούν από τα 19.370€ για το Jeep Renegade 1.6 110ps Sport και φτάνουν μέχρι τα 33.700€ για το Jeep Renegade 2.0 MultiJet 170ps 4x4 Trailhawk.
Στην περίπτωση που όταν ξαπλώνεις σου λείπει η… άνεση του αυτοκινήτου σου, υπάρχει λύση με το αυτοκίνητο-κρεβάτι που κοστίζει όσο ένα μικρό μεταχειρισμένο κανονικό αυτοκίνητο. 
Η μείξη του DNA της Jeep με το ιταλικό της Fiat έχει ήδη το πρώτο δείγμα της, καθώς το Renegade αναβιώνει και αυτή τη φορά είναι μικρό, γλυκό και ελκυστικό. 
Το Jeep Cherokee 2013 παρουσιάστηκε και επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου της Νέας Υόρκης με την εμφάνισή του να διχάζει το κοινό και τους Αμερικάνους να λένε πως “μόνο η μάνα του μπορεί να το αγαπήσει”…
Το νέο Jeep Cherokee 2013 θα παρουσιαστεί πλήρως στα τέλη του Μαρτίου στο σαλόνι της Νέας Υόρκης. Για την ώρα έχουμε τις πρώτες του φωτογραφίες.
123