Στην 3η του γενιά περνά πλέον το Kia Ceed το οποίο θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης τον προσεχή Μάρτιο. Η πρώτη διαφορά που διαπιστώνουμε είναι η απουσία της απόστροφου από το όνομα καθώς μέχρι τώρα η ονομασία ήταν Cee'd.
Η καινούργια γενιά του Kia Rio αποκτά την έκδοση GT-Line με στόχο να προσφέρει στον οδηγό του διαφορετική και πιο σπορτίφ εμφάνιση και αίσθηση. Διαθέσιμο ήδη για παραγγελίες με τούρμπο κινητήρες με απόδοση έως και 120ps. 
Η Kia επεκτείνει τη γκάμα της προσθέτοντας σε αυτήν ένα μικρό crossover που θα προσφέρει ξεχωριστή σχεδίαση, μεγάλη ποικιλία χρωμάτων και κινητήρες με χωρητικότητα από 1lt. 
Λίγο καιρό πριν την επίσημη παρουσίασή του στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι η κορεάτικη φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες και στοιχεία για το νέο Kia Rio που θα κυκλοφορήσει το 2017.
Τις πρώτες επίσημες φωτογραφίες του νέου Kia Sportage έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρεία και ήδη οι πρώτες αντιδράσεις είναι πολύ θετικές για ένα αυτοκίνητο στη δύσκολη κατηγορία όπου κυριαρχεί το Nissan Qashqai.
Μία νέα έκδοση προσθέτει στη γκάμα του Cee’d η Kia. Ο λόγος για την GT Line που έρχεται για να προσδώσει το κάτι παραπάνω σε εμφάνιση.
Γνωρίζαμε εδώ και καιρό την εξέλιξη τόσο του 1000άρη turbo βενζίνης όσο και του κιβωτίου διπλού συμπλέκτη από την Kia-Hyundai. Τώρα ήρθε η ώρα για τις επίσημες ανακοινώσεις.
Οι τιμές του Kia Rio 2015 ξεκινούν από τα 11.790€ για το Kia Rio 1.2 84ps Inmotion και φτάνουν μέχρι τα 16.890€ για το Kia Rio 1.4 90ps Diesel Advance 16”.
Δύο κιβώτια διπλού συμπλέκτη ετοιμάζει ο όμιλος Hyundai-Kia τα οποία θα τοποθετηθούν τόσο στους κινητήρες βενζίνης όσο και στους κινητήρες πετρελαίου.
H Kia κλέβει τις καρδιές μας με τη φετινή της παρουσία στο SEMA Show καθώς ασχολείται με ορισμένα από τα βασικά θέματα που αφορούν τη σύγχρονη πραγματικότητα των ανδρών. Μπύρα, αυτοκίνητα και αγώνες.