Η σουηδική μάρκα Koenigsegg μας παρουσιάζει το σύστημα Freevalve το οποίο "σκοτώνει" τους εκκεντροφόρους.
Το Koenigsegg Regera είναι τόσο μα τόσο γρήγορο που κάνει τις Ferrari LaFerrari, Porsche 918 Spyder και McLaren P1 να κρύβονται στο γκαράζ τους. Ο Λουκάς Μπαφατάκης μας αναλύει τους λόγους.
Σε συνέντευξή του ο Christian von Koenigsegg αποκάλυψε ότι για το 2015 στοχεύει στο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nurburgring με το Koenigsegg One:1.
Το ένα και μοναδικό Koenigsegg Agera που βρίσκεται στην Αμερική ανακάλεσε πρόσφατα η εταιρεία για να του διορθώσει το λογισμικό.
Η Koenigsegg One:1 των 1.400ps και των 1.400kg, είναι το πιο πρόσφατο hypercar της σουηδικής μάρκας και στις εγκαταστάσεις της εταιρείας οδηγείται όπως της πρέπει... 
Το κανάλι του YouTube Drive μπήκε στα έγκατα της Koenigsegg και έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ ωραίο video με θέμα την κατασκευή της Koenigsegg One:1. 
Το Koenigsegg Οne:1 έχει όλα τα εφόδια για να ανταγωνιστεί και να ανταγωνιστεί και να κερδίσει την Bugatti Veyron Supersport και ο μηχανολόγος μας, Λουκάς Μπαφατάκης, αναλύει όλα τα καλούδια του σουηδικού hypercar.
Αυτή είναι η πρώτη επίσημη εικόνα του πολυαναμενόμενου Koenigsegg One:1 των 1.400ps και των 1.400kg.
Το γνωστό video game “Need For Speed” μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη. Το 1ο trailer φανερώνει τα αναμενόμενα. 
Η αστυνομία του Λονδίνου σήκωσε με γερανό τα supercars των νέων ιδιοκτητών του φημισμένου καταστήματος Harrods, γιατί είχαν παρκάρει απ’ έξω παράνομα.
12