Παρακολουθείστε μέσα από το High Octane τον 12ωρο αγώνα αντοχής που διεξάγεται στην πίστα Mugello στην Ιταλία. Η εκκίνηση του 2ου μέρους
Τα δύο... αγόρια της Monster τίθενται αντιμέτωποι σε ένα απολαυστικό video με το Mustang των 550ps του Vaughn Gittin Jr. και την Lamborghini των 650ps του Daigo Saito.
Ώρα να κάψουμε λάστιχα και με Lamborghini καθώς η Huracan LP580-2 είναι η πρώτη πισωκίνητη Lambo ευρείας παραγωγής των τελευταίων 10ετιών.
Η Lamborghini αποφάσισε επιτέλους να τροφοδοτήσει τα όνειρά μας με την παρουσίαση της Huracan LP 610-4 Spyder. Όπως είναι αναμενόμενο, το αποτέλεσμα είναι παραπάνω από εντυπωσιακό.
Η Lamborghini Aventador LP750-4 SuperVeloce Roadster είναι γεγονός. Το απόλυτο roadster της Lambo έκανε την επίσημη εμφάνισή του στο Pebble Beach και σκόρπισε πανικό. Ας το δούμε αναλυτικά. 
Μέχρι τώρα είχαμε δει γραφεία που παρέπεμπαν σε supercars. Αυτή τη φορά είναι έτοιμος και ο ανάλογος καναπές.
Απολαύστε μερικά πολύ ενδιαφέροντα στιγμιότυπα από την Lamborghini Huracan Super Trofeo στην φοβερή και τρομερή πίστα Laguna Seca.
Η Lamborghini Aventador LP750-4 SV γίνεται το 2ο αυτοκίνητο παραγωγής που σπάει το φράγμα των 7min στην πίστα του Nurburgring. Για να δούμε το βίντεο.
Μια ολόλευκη και εντυπωσιακή Lamborghini Countach συνοδεύει τον David Hasselhoff στο video clip της… ταινίας Kung Fury που θα κυκλοφορήσει σε μερικές εβδομάδες στο internet.
O ιταλικός ταύρος από τη Sant’Agata κάνει δυναμική εμφάνιση στην έκθεση της Γενεύης με μία ειδική έκδοση της Aventador. Ο λόγος για την Lamborghini Aventador LP750-4 Superveloce.