Σε δημοπρασία βγαίνει μία Lancia Delta HF Integrale Evolution Works Group A η οποία χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Juha Kankkunen το 1990.
Μετά από πρωτοβουλία του σωματείου Ελληνική Λέσχη Αυτοκινήτου Δυτικής Αττικής, φαίνεται πως οι πολύπαθοι αγώνες ταχύτητας στη χώρα μας εκκινούν και πάλι με αγώνα στην Τρίπολη στις 19 & 20 Νοεμβρίου.
Απολαύστε εντυπωσιακά στιγμιότυπα από την ανάβαση Verzegnis που διεξήχθη στα σύνορα Ιταλίας - Αυστρίας και αποτέλεσε τον 3ο γύρο του πρωταθλήματος International Hill Climb Cup της FIA.
Απολαύστε εντυπωσιακά πλάνα από το 15ο Ιστορικό Ράλι Ακρόπολις που διεξήχθη τις προηγούμενες ημέρες και βρήκε νικητές τους PEDRO - BALDACCINI με την Lancia Delta Integrale 16V.
Ακούγεται απίστευτο μα μοιάζει αληθινό. Η θρυλική Lancia Stratos κάνει την επανεμφάνισή της ως πρωτότυπο σχέδιο, βασισμένο στην Alfa Romeo 4C. Υπάρχει περίπτωση να συγκινηθεί κανείς εκεί στον όμιλο FCA; Μπα...
H Lancia Delta Integrale Evoluzione επιστρέφει με ένα παράξενο τρόπο καθώς θα παρουσιαστεί το 2016 ως πρωτότυπο όχι από την ίδια τη μάρκα, αλλά από ανεξάρτητους κατασκευαστές οι οποίοι ερωτεύτηκαν το σχέδιο του Ιταλού Angelo Granata. Ανυπομονούμε! 
Με περισσότερες από 170 συμμετοχές και με ατελείωτο θέαμα ολοκληρώθηκε το τριήμερο Rally Legend στην περιοχή του Αγίου Μαρίνου. Νικητές οι Markku Allen, Didier Auriol και Mauro Miele.
Από τις 18 έως τις 19 Οκτωβρίου θα διεξαχθεί στο 17ο CARRERA «24 ΩΡΕΣ ΕΛΛΑΔΑ» σε διαδρομές της Πελοποννήσου και της Στερεάς Ελλάδας. Διοργανωτής είναι φυσικά ο ΣΙΣΑ και χορηγός επικοινωνίας το High Octane.
Το Eifel Rally Festival πραγματοποιήθηκε για ακόμα μία χρονιά στην Γερμανία με ουκ ολίγα εντυπωσιακά περάσματα από ιστορικά αυτοκίνητα ράλι προηγούμενων γενεών.
Ακόμη και τώρα που στην γκάμα της έχει μόλις δύο μοντέλα και αυτά ασθμένουν εμπορικά, ο Sergio Marchionne δεν τολμά να της δώσει τη χαριστική βολή... Ο Μιχάλης Ντιβέρης έχει την εντύπωση ότι ο επικήδειος ίσως και να έχει γραφτεί εδώ και χρόνια.
1234