Πόσο πιθανό είναι να ξοδέψεις ένα… σκασμό λεφτά σε κάτι που δεν είναι και τόσο χρήσιμο αλλά εκτιμάς το μέγεθος της ποιότητας και της αισθητικής του; Δεν είναι και πολύ, μέχρι να δεις το Land Rover Defender pedal car concept.
Το Land Rover Defender είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της Land Rover με τον σχεδιαστή μόδας Sir Paul Smith.
To Range Rover Evoque 2016 είναι γεγονός. Αναβαθμισμένο αισθητικά και μηχανολογικά ρίχνεται εκ νέου στην αρένα των πολυτελών SUV προκειμένου να διατηρήσει τη δημοτικότητά του στα ύψη.
Σε ολόγραμμα θα έχουν τη δυνατότητα να δουν το Land Rover Discovery Sport οι ενδιαφερόμενοι που επισκέπτονται τις εκθέσεις της Αγγλίας, χάρη στην τεχνολογία virtual reality.

Το Land Rover Discovery Sport 2015 είναι το μοντέλο το οποίο θα διαδεχθεί το πάλαι ποτέ κραταιό Freelander. Εκτός από τη νέα εμφάνιση είναι εξοπλισμένο με νέο μοτέρ, πλειάδα ηλεκτρονικών συστημάτων και τρεις σειρές καθισμάτων.
Το Range Rover Sport SVR δεν είναι απλώς μία σπορ έκδοση στην γκάμα της Range Rover. Είναι το ταχύτερο αυτοκίνητο που έχει κατασκευάσει ποτέ από την Land Rover.
To Land Rover Discovery Vision αποκαλύφθηκε πλήρως και σε αυτή την πρωτότυπη προς το παρόν έκδοσή του δείχνει ικανό να μας κάνει να ξεχάσουμε μια για πάντα το Freelander...
Το Land Rover Discovery Vision θα είναι το πρώτο αυτοκίνητο, έστω και πρωτότυπο, το οποίο θα δίνει τη δυνατότητα στον οδηγό του να βλέπει κάτω από το καπό. Θα έχει δηλαδή "διάφανο" καπό.
Η Land Rover μας παρουσιάζει το νέο Range Rover Sport μέσα από ένα video που είναι κάτι σαν Gymkhana για τετρακίνητα, αλλά σε αργή κίνηση, με έμφαση φυσικά στα εμπόδια.
Το Land Rover Defender είναι από τα πλέον εικονικά μοντέλα της αυτοκίνησης καθώς έκλεισε 65 χρόνια ζωής σχεδόν με το ίδιο σχήμα. Για αυτό το λόγο οι Ολλανδοί καλλιτέχνες του Studiο Job είπαν να το κάνουν λιγότερο αδιάφορο... 
1234