Όχι απλώς οδηγεί δηλαδή, της πίνει το αίμα για να φτιάξει μια σκηνή καταδίωξης που όπως υπόσχονται οι δημιουργοί της ταινίας θα την απολαύσουμε. 
Το Lexus LC 2016 είναι το κορυφαίο coupe της μάρκας. Με πίσω κίνηση, 5,0lt V8 και 10άρι αυτόματο κιβώτιο οι Γερμανοί μάλλον θα το λοξοκοιτάζουν.
Η Lexus ανανέωσε το IS. Και μπορεί αυτό να μην φαίνεται οπτικά τουλάχιστον, μηχανολογικά όμως η ανανεωμένη έκδοση έχει να επιδείξει νέα στοιχεία. Ας τα δούμε.
Η Lexus κάνει το αναμενόμενο πράξη και τοποθετεί κάτω από το καπό του IS τον καινούργιο 2.0 Turbo των 245ps. Ο λόγος λοιπόν για το Lexus IS200t.
Ένα απίθανό διαφημιστικό clip δημοσίευσε η Lexus Ιαπωνίας με πέντε από τα πιο εντυπωσιακά της οχήματα να «χορεύουν» υπό τις οδηγίες πέντε κορυφαίων Ιαπώνων οδηγών. Απολαυστικό! 
Το Lexus LF-SA Concept είναι γεγονός. Το μικρό hatchback με το οποίο η Lexus θα "πολεμήσει" τη Mini κάνει την πρώτη... δειλή εμφάνισή του ως πρωτότυπο μέσα από τέσσερις εικόνες που δείχνουν πως η Lexus θα είναι αρκετά τολμηρή σχεδιαστικά.
Το Lexus RC F δείχνει και θέλει να τα βάλει με τον κραταιό ανταγωνισμό. Έτσι πολύ σωστά το αμερικάνικο Motor Trend έκανε ένα πολύ αναλυτικό συγκρητικό με την BMW M4.
Με το Lexus RC-F η ιαπωνική φίρμα κάνει μία πολύ δυνατή προσπάθεια για έναν ανταγωνιστή των Audi RS5, BMW M4 και Mercedes-Benz C63 AMG. Ο μηχανολόγος μας, Λουκάς Μπαφατάκης, αναλύει το ιαπωνικό μοντέλο και βρίσκει τις αδυναμίες του.s.aspx
Στο High Octane σπάνια ποστάρουμε διαφημίσεις εταιρειών. Πρέπει να είναι πραγματικά καλές. Και αυτή εδώ ανήκει σε αυτές και σίγουρα αξίζει την προσοχή μας.
Ο Chief Engineer του Lexus RC F Coupe μας αναλύει σε video το νέο σπορ μοντέλο της ιαπωνικής μάρκας, που θα τεθεί αντιμέτωπο με την BMW M4 Coupe. 
12345