Το απόλυτο track day και όχι μόνον όχημά της παρουσίασε η Lotus με το Lotus 3-Eleven το οποίο θα παραχθεί σε 311 κομμάτια. 450ps, 0-100km/h σε 3sec και τελική ταχύτητα 290km/h είναι μόνον τα βασικά...
Η εταιρεία Mcchip-DKR η οποία ασχολείται με βελτιώσεις, παρουσίασε το νέο της project το οποίο αφορά μία Lotus Exige με μοτέρ από Golf GTI. 
Η Lotus 3-Eleven, διάδοχος της Lotus 2-Eleven είναι προ των πυλών, με τη βρετανική μάρκα να κάνει λόγο για 420ps, 890kg και 290km/h τελικής ταχύτητας. 
Η βρετανική φίρμα φέρνει στο προσκήνιο τον αντικαταστάτη της πετυχημένης Evora, που ακούει στο όνομα Evora 400 και είναι πιο γρήγορη από ποτέ. 
Το είδαμε και αυτό. O Stig με το μονοθέσιο της Lotus επιχείρησε bungee jumping από τα 92m στην πόλη Ντουρμπάν της Νότιας Αφρικής και το video περιλαμβάνει και άλλα σκηνικά πέρα από αυτό.
Η Lotus έβαλε στους δρόμους του Λονδίνου το μονοθέσιό της αγωνιστικής ομάδος του 2012 (Ε20), έτσι... γιατί μπορεί!
Η Lotus Exige LF1 είναι το αυτοκίνητο με το οποίο η βρετανική μάρκα τιμά την παράδοσή της στην Formula 1, την κορυφαία έκφανση μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Η Lotus Elise S Cup R είναι μία ειδική έκδοση της Elise S ειδικά και μόνο για χρήση στην πίστα.
Η θρυλική Lotus, που μας έχει χαρίσει μερικά από τα πλέον αξέχαστα αυτοκίνητα (Lotus Elan, Lotus Esprit) ετοιμάζεται να αφήσει το στίγμα της και στους δύο τροχούς. 
Η Lotus Exige V6 CupR είναι το νέο αγωνιστικό πίστας της βρετανικής εταιρίας για αγώνες ενιαίου, αντοχής και πολύ αγωνιστικά track day. 
1234