Ο βελτιωτικός οίκος BBR από την Μεγάλη Βρετανία ετοίμασε δύο πληρέστατα πακέτα αναβάθμισης για το Mazda MX-5 ND όπου μεταξύ άλλων ανεβάζει την ιπποδύναμη μέχρι και τους 217ps.
H έκδοση του MX-5 με σκληρή οροφή είναι περισσότερο targa παρά cabrio και φέρει τα χαρακτηριστικά RF. Διαβαζοντάς αυτές τις σειρές όμως δεν φαντάζεσαι πόσο θα σου αρέσει!
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει φέτος η παρουσία της Mazda στο Tokyo Auto Salon καθώς θα έχει βελτιωμένες εκδόσεις των μοντέλων της. Ας δούμε τι ακριβώς μας ετοιμάζει.
Η BBR από την Μεγάλη Βρετανία γίνεται ο πρώτος βελτιωτικός οίκος που παρουσιάζει πρόγραμμα για βελτίωση του νέου Mazda MX-5 τόσο με τον κινητήρα των 1.5lt όσο και με αυτόν των 2lt. 
Τη δική της εκδοχή για την… ελαφρότητα παρουσιάζει η Mazda στην έκθεση SEMA με τα MX-5 Spyder και MX-5 Speedster που έχουν ως κύριο στοιχείο το χαμηλό βάρος.
Όπως σας είχαμε γράψει εδώ και πολύ καιρό η Mazda ετοιμάζει την επιστροφή του Wankel και του RX-7 και το πρωτότυπο RX-VISION μας δικαιώνει με τον πειστικότερο τρόπο.
To νέο Mazda MX-5 σύμφωνα με τις πρώτες εντυπώσεις όσων το έχουν χαρεί, προσφέρει εξαιρετικό χειρισμό στο δρόμο. Ένας από τους λόγους για αυτό είναι και η απόλυτη ισορροπία.
O Mad Mike επιστρέφει αυτή τη φορά με ένα Mazda MX-5 NC το οποίο κάτω από το καπό του έχει τετραρότορο wankel με πολλά πολλά άλογα. Δείτε λεπτομέρειες και απολαύστε το σε ένα σύντομο Show!
Η τελευταία δημιουργία της ομάδας παραγωγής SΤR είναι το "Drift 3". Σε αυτό θα δούμε τον οδηγό ενός Mazda MX-5 να driftάρει μέχρι σκασμού... ελαστικών το ιαπωνικό roadster!
H Mazda παρουσίασε στη Νεα Υόρκη τη πρώτη ειδική έκδοση του 2θέσιου roadster που ονομάζεται “Club”, η οποία ευτυχώς είναι ουσίας και όχι μόνο στυλιστική.