Παρακολουθήστε σε ζωντανή μετάδοση τις κατατακτήριες δοκιμές και βεβαίως τον αγώνα στο Bathurst στην πίστα Mount Panorama της Αυστραλίας όπου διεξάγεται η φημισμένη 12ωρη δοκιμασία αντοχής.
Το BBC έδωσε τη δημοσιότητα το πρώτο trailer του νέου Top Gear με τους καινούργιους παρουσιαστές. Ας πάρουμε την πρώτη δόση των όσων θα δούμε σύντομα...
Η McLaren μετά το ρεκόρ ταχύτερου γύρου στο Nurburgring στην κατηγορία GT3 απέκτησε και το αντίστοιχο ρεκόρ στην πίστα Mount Panorama. Για να απολαύσουμε τον γύρο.
Η McLaren με την ομάδα Tekno Autosports και την #59 650S ήταν η θριαμβεύτρια του 12ωρου αγώνα στο Bathurst που αποτελεί τον πλέον σημαντικό αγώνα της Αυστραλίας.
Από την πίστα της Καταλονίας στην Ισπανία ξεκίνησε το πολύ ιδιαίτερο και ξεχωριστό πρόγραμμα P1 GTR Driver της McLaren. Δείτε εντυπωσιακό onboard video!
Την McLaren 570S δοκίμασε σε δρόμο αλλά και πίστα ο Chris Harris. Είναι για αυτόν η μικρότερη και πιο προσιτή McLaren κάτι αξιόλογο;
Η McLaren παρουσίασε την ανανεωμένη έκδοση της 650S η οποία έχει ανεπαίσθητες αλλαγές σε σχέση με το μοντέλο που αντικαθιστά. Δείτε τις.
Μια ακόμη ειδική έκδοση της McLaren P1 είναι αυτή που φέρει το όνομα Prost και δεν έχει να προσθέσει κάτι εντυπωσιακό τεχνικά, αλλά μόνο ιδιαίτερους χρωματισμούς. Παραμένει εντυπωσιακή!
Η διοργανώτρια αρχή του VLN και του 24ωρου αποφάσισε να επιστρέψουν τα αγωνιστικά της κατηγορίας GT3 στο Nurburgring βάζοντας όμως περιορισμούς και όρια ταχύτητας…
Με την McLaren 570S Coupe η βρετανική φίρμα πρόσθεσε ένα ακόμα πιο προσιτό μοντέλο στη γκάμα της με το οποίο τίθεται αντιμέτωπη με την Porsche και την 911 Turbo S.