Οι εταιρείες φτιάχνουν αυτοκίνητα με εναλλακτικά καύσιμα και ένας Ρώσος έφτιαξε αυτοκίνητο με εναλλακτικό αμάξωμα.
Παρακολουθείστε LIVE την Super Pole για την Pole Position του 24ωρου αγώνα αντοχής από την πίστα του Spa-Francorchamps την Παρασκευή 28/7 στις 20:20 καθώς και ολόκληρο τον αγώνα το Σάββατο 29/7 στις 17:00.
Παρακολουθείστε σε live streaming τον 1ο αγώνα του VLN από την πίστα του Nurburgring, ζωντανά από το High Octane που αποτελεί επίσημο συνεργάτη του θεσμού για το 2017. Εκκίνηση Σάββατο 25 Μαρτίου 13:00.
Φοβερό και τρομερό χρόνο σημείωσε η Mercedes-Benz AMG GT R στο Nurburgring. Ας απολαύσουμε ένα ακόμα εντυπωσιακό με - big balls - βίντεο στην "Πράσινη Κόλαση".
Μόλις πέντε ημέρες μετά την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου στην Formula 1 ο Niko Rosberg ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον θεσμό.
Με ξεκάθαρο στόχο την κορυφή στην κατηγορία των sedan που προσφέρουν έντονες συγκινήσεις η Mercedes-Benz παρουσίασε τη νέα Mercedes E63 AMG.
Η Mercedes-Benz αντικατέστησε την GLK με την GLC η οποία στην έκδοση που είχαμε δοκιμή με 211ps, 4κίνηση, αυτόματο 9τάχυτο κιβώτιο και ουκ ολίγα συστήματα άνεσης και ασφαλείας τα είχε κυριολεκτικά όλα. Αξίζει;
Το σαλόνι αυτοκινήτου του Παρισιού επέλεξε η Mercedes-Benz για να παρουσιάσει το νέο εμπορικό σήμα των προϊόντων της για κίνηση αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια. Ο λόγος για την EQ που σύμφωνα με την Mercedes-Benz προσφέρει ένα ολοκληρωμένο ηλεκτρικό οικοσύστημα προϊόντων, υπηρεσιών, τεχνολογιών και καινοτομιών.
H Mercedes διερευνά το μέλλον των van της, τόσο σχεδιαστικά, όσο και τεχνολογικά και αποκαλύπτει το αμιγώς ηλεκτρικό Vision Van Concept.
Η Goodyear Dunlop Ελλάς βοηθά το Πυροσβεστικό Σώμα παρέχοντας νέα ελαστικά για τα βαρέως τύπου οχήματα που διαθέτει στο στόλο του για τις υπηρεσίες του το Σώμα.