Δοκιμάσουμε το σημαντικά ανανεωμένο Mitsubishi Space Star με το μοτέρ των 1.2lt και των 80ps στην έκδοση με το κιβώτιο CVT που έρχεται για να κάνει την καθημερινή οδήγηση στην πόλη παιχνιδάκι.
Σε δημοπρασία στο EBay Motors πουλήθηκε το τελευταίο από τα 1.600 Mitsubishi Lancer EVO της σειράς με την οποία ολοκληρώθηκε η παραγωγή του θρυλικού μοντέλου.
Η Mitsubishi προχώρησε γρήγορα στην αισθητική αλλά και μηχανολογική ανανέωση και αναβάθμιση του Mitsubishi Space Star με στόχο να βελτιωθεί στα σημεία που υστερούσε και να γίνει μία πιο ολοκληρωμένη πρόταση. Είχαμε την πρώτη δοκιμή μαζί του στους δρόμους της Αίγινας και μαζί τα πρώτα συμπεράσματα.
Οι τιμές του Mitsubishi Space Star 2016 ξεκινούν από τα 12.990€ για το Mitsubishi Space Star 1.2 80ps Intense και φτάνουν μέχρι τα 14.350€ για το Mitsubishi Space Star 1.2 80ps Intense CVT.
Απίστευτο κι όμως αληθινό ένα Mitsubishi Lancer πάγωσε και μετατράπησε σε γλυπτό από πάγο καθώς ο ιδιοκτήτης του το πάρκαρε στο λάθος σημείο την λάθος ώρα.
Αλλαγή κινητήρα πετρελαίου για το Mitsubishi ASX το οποίο πλέον εφοδιάζεται με μοτέρ χωρητικότητας 1.6lt. Ο Στάθης Πετρόπουλος το δοκιμάζει και αποφασίζει αν η νέα… καρδιά έγινε αποδεκτή τον οργανισμό. 
Οι τιμές του Mitsubishi ASX με 1.6 Diesel ξεκινούν από τα 22.560€ για το Mitsubishi ASX 1.6 Diesel 114ps Invite Plus 4x2 και φτάνουν μέχρι τα 26.860€ για το Mitsubishi ASX 1.6 Diesel 114ps Intense Plus Panorama 4x4. 
Η Mitsubishi έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες πληροφορίες και εικόνες για την ανανεωμένη έκδοση του υβριδικού Outlander PHEV.
To EVO μας αποχαιρετά με κύκνειο άσμα την Final Edition η οποία θα έχει μία σειρά από χαρακτηριστικά που θα το διαφοροποιούν από τις υπόλοιπες εκδόσεις του Evolution X.
Πέραν όλων των άλλων η καριέρα του Τσάκι Τσαν στον κινηματογράφο περιλαμβάνει και μια απίθανη καταδίωξη σε ένα φίλμ που σκηνοθετεί ο ίδιος και χρονολογείται πίσω στο 1986 και στο Hong Kong.