Η Nissan για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά υλοποιεί το πρόγραμμα GENERATION N. Πρόκειται για μία πολύ σημαντική δράση η οποία θέλει να δώσει τη δυνατότητα σε νέους ανθρώπους, επιχειρηματίες και οραματιστές να αναδείξουν και να βελτιώσουν τις καινοτόμες ιδέες και πράξεις τους.  
Η Nissan αποκαλύπτει τα “χειμερινά” 370Zki και Armada Snow Patrol, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Σικάγο.
Οι τιμές του Nissan Micra K14 2017 ξεκινούν από τα 12.090€ για το Nissan Micra 1.0 73ps Energy και φτάνουν μέχρι τα 18.190€ για το Nissan Micra 1.5 Diesel 90ps N-Connecta Int Orange.
Η πρώτη ειδική έκδοση του νέου Nissan Micra, ονομάζεται BOSE Personal Edition και βασίζεται στην κορυφαία εξοπλιστική έκδοση Techna, διαθέτοντας μια σειρά επιπλέον χαρακτηριστικών και επιλογών εξατομίκευσης.
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε ότι προσφέρει κιτ αναβάθμισης της απόδοσης του 1.2 DiG-T που χρησιμοποιούν τα Pulsar, Juke και Qashqai με την απόδοση να αγγίζει πλέον τους 135ps. 
Με την παραγωγή του νέου Nissan Micra να έχει ήδη ξεκινήσει, τα πρώτα αυτοκίνητα βγήκαν από την γραμμή παραγωγής, ενώ οι τελικοί έλεγχοι έχουν διασφαλίσει το υψηλό επίπεδο ποιότητας των παραχθέντων μοντέλων. Πότε όμως θα έρθει το μοντέλο στην Ελλάδα;
Νέες τεχνολογίες παρουσίασε η Nissan στην Έκθεση CES 2017, στις ΗΠΑ μέσω του πρόεδρου του διοικητικού συμβουλίου και διευθύνοντος συμβούλου της Carlos Ghosn.
Με αφορμή την επίτευξη 3 δισεκατομμυρίων “ηλεκτροκίνητων” χιλιομέτρων από ιδιοκτήτες του LEAF η Nissan λανσάρει την ψηφιακή πλατφόρμα “Electrify The World” και ανοίγει ένα πρωτοποριακό Café στο Παρίσι όπου οι θαμώνες πληρώνουν τον καφέ με… ενέργεια! 
Έχοντας αποσυρθεί από την ενεργό δράση εδώ και 30 χρόνια, η  Nissan ανακατασκεύασε και επανέφερε στη ζωή ένα πολύ σημαντικό για αυτήν αγωνιστικό αυτοκίνητο. Ο λόγος για το Nissan Patrol Fanta Limon που αγωνίστηκε το 1987 στο Paris-Dakar.
Ο βρετανικός οίκος βελτιώσεων Top Gear Tuning ασχολήθηκε με το μοτέρ του Nissan GT-R Nismo με τα αποτελέσματα στο δυναμόμετρο να είναι άκρως θετικά με βελτίωση έως και 112ps.