Η Opel προσφέρει το Corsa με αυτόματο κιβώτιο και κινητήρα βενζίνης. Για να δούμε πόσο καλός είναι ο συνδυασμός στη δοκιμή του Opel Corsa 1.4 Ecotec Auto.
Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του βρίσκεται το αγωνιστικό Opel Astra TCR το οποίο απευθύνεται σε ιδιώτες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα τουρισμού, εν’ όψει της πιστοποίησής του τον ερχόμενο Μάρτιο.
GM και Honda ιδρύουν την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Michigan με στόχο την προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου να εφαρμόζεται στα μελλοντικά προϊόντα των δύο εταιρειών.
Στο νέο Opel Insignia η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συνδυάζει σύστημα 4κίνησης με τεχνολογία Torque Vectoring για απόδοση και αποτελεσματικότητα κρατώντας χαμηλά το βάρος και το κόστος. 
Η νέα γενιά του Opel Insignia φέρει τη συνέχεια Grand Sport στο όνομά του, δικαίως μάλλον, καθώς και πιο μεγάλο είναι και πιο… αθλητικό.
Οι νέοι σχεδιαστές της Opel εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους με το Opel Iconic Concept 2030, ένα project συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Πφόρτσχαϊμ.
Η Opel πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και επεμβάσεις στο γνωστό Mokka προσθέτοντας και το γράμμα “X” στην ονομασία του. Είχαμε μία καλή πρώτη δοκιμή με το Opel Mokka X σε διαδρομές της Πελοποννήσου και έχουμε τις λεπτομέρειες.
Ως αντικαταστάτης του Opel Meriva έρχεται το 2017 το Opel Crossland X που θα υποστηρίξει το Mokka X και θα δημιουργήσει μια Χ…tra σειρά μοντέλων για την Opel.
Οι τιμές του Opel Mokka X ξεκινούν από τα 20.000€ για το Opel Mokka X 1.4 140ps Active και φτάνουν μέχρι τα 30.700 για το Opel Mokka X 1.6 CDTI Diesel 136ps Innovation 4x4.
Δύο χρόνια μετά την τελετή θεμελίωσης, το νέο, υπερσύγχρονο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήριων μονάδων (Global Propulsion Systems Laboratory) στην έδρα της Opel στο Rüsselsheim είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του.