Οι τιμές του Opel Crossland X ξεκινούν από τα 17.300€ για το Opel Crossland X 1.2 81ps X-Cite και φτάνουν μέχρι τα 21.800€ για το Opel Crossland X 1.6 CDTI Diesel 99ps X-Clusive.
Η Opel στέλνει έξι μοντέλα του θρυλικού ιστορικού στόλου της στο 6η Bodensee Klassik. Το ράλι κλασικών αυτοκινήτων που θα περάσει από Γερμανία, Ελβετία και Αυστρία (4 – 6 Μαΐου) θα ξεκινήσει από Bregenz και θα συνεχίσει βόρεια προς Memmingen και νότια στο Brand. 
Η Opel θέλει να συνδυάσει τον σπορ χαρακτήρα με το πνεύμα της περιπέτειας σε ένα νέο μοντέλο με μοντέρνες, δυναμικές γραμμές, off-road εμφάνιση και υπερυψωμένη θέση καθισμάτων. Ο λόγος για το Opel Grandland X το οποίο θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.
Η Opel προσφέρει το Corsa με αυτόματο κιβώτιο και κινητήρα βενζίνης. Για να δούμε πόσο καλός είναι ο συνδυασμός στη δοκιμή του Opel Corsa 1.4 Ecotec Auto.
Στο τελευταίο στάδιο προετοιμασίας του βρίσκεται το αγωνιστικό Opel Astra TCR το οποίο απευθύνεται σε ιδιώτες που συμμετέχουν σε πρωταθλήματα τουρισμού, εν’ όψει της πιστοποίησής του τον ερχόμενο Μάρτιο.
GM και Honda ιδρύουν την πρώτη κοινοπραξία παραγωγής συστήματος κυψελών καυσίμου της αυτοκινητοβιομηχανίας στο Michigan με στόχο την προηγμένη τεχνολογία κυψελών καυσίμου να εφαρμόζεται στα μελλοντικά προϊόντα των δύο εταιρειών.
Στο νέο Opel Insignia η γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία συνδυάζει σύστημα 4κίνησης με τεχνολογία Torque Vectoring για απόδοση και αποτελεσματικότητα κρατώντας χαμηλά το βάρος και το κόστος. 
Η νέα γενιά του Opel Insignia φέρει τη συνέχεια Grand Sport στο όνομά του, δικαίως μάλλον, καθώς και πιο μεγάλο είναι και πιο… αθλητικό.
Οι νέοι σχεδιαστές της Opel εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους με το Opel Iconic Concept 2030, ένα project συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Πφόρτσχαϊμ.
Η Opel πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και επεμβάσεις στο γνωστό Mokka προσθέτοντας και το γράμμα “X” στην ονομασία του. Είχαμε μία καλή πρώτη δοκιμή με το Opel Mokka X σε διαδρομές της Πελοποννήσου και έχουμε τις λεπτομέρειες.