Η νέα γενιά του Opel Insignia φέρει τη συνέχεια Grand Sport στο όνομά του, δικαίως μάλλον, καθώς και πιο μεγάλο είναι και πιο… αθλητικό.
Οι νέοι σχεδιαστές της Opel εντυπωσιάζουν με τις δημιουργίες τους με το Opel Iconic Concept 2030, ένα project συνεργασίας με το Πανεπιστήμιο του Πφόρτσχαϊμ.
Η Opel πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές και επεμβάσεις στο γνωστό Mokka προσθέτοντας και το γράμμα “X” στην ονομασία του. Είχαμε μία καλή πρώτη δοκιμή με το Opel Mokka X σε διαδρομές της Πελοποννήσου και έχουμε τις λεπτομέρειες.
Ως αντικαταστάτης του Opel Meriva έρχεται το 2017 το Opel Crossland X που θα υποστηρίξει το Mokka X και θα δημιουργήσει μια Χ…tra σειρά μοντέλων για την Opel.
Οι τιμές του Opel Mokka X ξεκινούν από τα 20.000€ για το Opel Mokka X 1.4 140ps Active και φτάνουν μέχρι τα 30.700 για το Opel Mokka X 1.6 CDTI Diesel 136ps Innovation 4x4.
Δύο χρόνια μετά την τελετή θεμελίωσης, το νέο, υπερσύγχρονο εργαστήριο σχεδιασμού παγκόσμιων κινητήριων μονάδων (Global Propulsion Systems Laboratory) στην έδρα της Opel στο Rüsselsheim είναι έτοιμο να ξεκινήσει τη λειτουργία του. 
Η Opel εμπιστεύεται την παρουσία του Karl στη παγκόσμια αγορά και ακριβώς για αυτό το εφοδιάζει με ορισμένες λεπτομέρειες οι οποίες το μετατρέπυν σε mini SUV. Εγένετο Opel Karl Rocks! 
Νέα πιο σπορτίφ σιλουέτα αποκτά το νέο Opel Astra καθώς πλέον θα είναι διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας με το αισθητικό πακέτο OPC Line Sport Pack.
Η Τουρκία παρά τις όποιες πολιτικές εξελίξεις και κοινωνικές αναταραχές διοργανώνουν Πρωτάθλημα Ταχύτητας έχοντας μάλιστα αγώνα και στην πίστα των Σερρών. Ο Μάνος Ράλλης βρέθηκε εκεί και προσπαθεί να κάνει την όποια σύγκριση..
Η πίστα δοκιμών εξέλιξης της Opel στο Dudenhofen, όπως ήταν γνωστή εκείνη την εποχή, άνοιξε πριν από 50 χρόνια. Ας δούμε τα βασικά στοιχεία της ιστορίας του που συμπληρώνει μισό αιώνα ζωής.