Η Pagani ετοιμάζει νέα, κορυφαία έκδοση της Huayra και δεν το κρύβει, καθώς έδωσε στη δημοσιότητα νέα, αινιγματική εικόνα της. Ας δούμε τι λένε οι πρώτες πληροφορίες για αυτή, τα τεχνικά της χαρακτηριστικά και το εξωφρενικό κόστος της.
Ταλαιπωρήθηκε ο Lewis Hamilton λίγο πρίν το Grand Prix της Βραζιλίας καθώς τράκαρε το Pagani Zonda στους δρόμους του Μονακό και αναγκάστηκε να αλλάξει το πρόγραμμά του.
Η Slightly Mad Studios σε συνεργασία με τη Namco φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο στα racing videogames. Πόσο arcade ή πόσο simulation είναι το Project CARS;
Στο video Που ακολουθεί θα δούμε δύο από τις πλέον σπάνιες Pagani Zonda Revolucion να γυρνούν στην πίστα και να προσφέρουν μοναδικό ηχητικό θέαμα... 
Ο Horacio Pagani αποφάσισε να δοκιμάσει την McLaren P1 στους δρόμους της Ιταλίας προσπαθώντας φυσικά να ανθέξει στοιχεία για τον βρετανικό ανταγωνιστή του.
Η Pagani Zonda 760 X θα είναι... ακόμη μία τελευταία έκδοση της Zonda η οποία θα κατασκευαστεί σε μόλις μία μονάδα που προορίζεται για έναν "καλό πελάτη" της μάρκας...
Η Pagani είναι μια ακόμη εταιρεία που προτίθεται στο Google Street View και πλέον μπορείτε να επισκεφτείτε το εργοστάσιό της αλλά και να μπείτε στα αυτοκίνητά της εικονικά. 
Το Motor Trend από την Αμερική επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις της Pagani στην Ιταλία και μίλησε αρκετή ώρα με τον Horacio Pagani.
Η Pagani Zonda Revolucion βρέθηκε στο Circuito San Martino del Lago στην Cremona και μας χάρισε μερικές όμορφες στιγμές οι οποίες αποτυπώθηκαν στο συγκεκριμένο video.
Ο Peter Read έχει στην κατοχή του και το Pagani Zonda και το Pagani Huayra και αποφάσισε να τα παραχωρήσει στους ανθρώπους του Goodwood για ένα μικρό video, περίπου συγκριτικό. 
12