Η οδήγηση μίας Porsche 911 Carrera GTS (993) στο όριο είναι αν μη τι άλλο από δύσκολη έως επικίνδυνη. Το να κυνηγάς όμως και την Porsche Cayman GT4 Clubsport στο Nurburgring θέλει ικανότητα και φυσικά άγνοια κινδύνου...
Παρακολουθείστε σε live streaming τον 4ο αγώνα του VLN από την πίστα του Nurburgring, ζωντανά από το High Octane που αποτελεί επίσημο συνεργάτη του θεσμού για το 2017. Εκκίνηση Σάββατο 8 Ιουλίου στις 13:00.
Παρακολουθείστε σε live streaming τον 3ο αγώνα του VLN από την πίστα του Nurburgring, ζωντανά από το High Octane που αποτελεί επίσημο συνεργάτη του θεσμού για το 2017. Εκκίνηση Σάββατο 24 Ιουνίου στις 13:00.
Το High Octane για το 2017 αποτελεί επίσημο συνεργάτη του VLN, του θεσμού 4ωρων και 6ωρων αγώνων αντοχής που διεξάγεται αποκλειστικά στην πίστα του Nurburgring. Έτσι θα σας μεταδώσουμε σε live streaming ολόκληρο τον 2ο αγώνα. 
Με δραματικό τρόπο η Porsche 911 της Manthey Racing πήρε τη νίκη στον πρώτο φετινό αγώνα του VLN στο Nordschleife σε έναν αγώνα με σχεδόν 190 συμμετοχές.
Το High Octane - ως επίσημος συνεργάτης του θεσμού - θα σας μεταδώσει LIVE όλο το πρωτάθλημα του VLN, των αγώνων αντοχής που διεξάγονται αποκλειστικά στην πίστα του Nurburgring. Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο 25 Μαρτίου. Συντονιστείτε!
Νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα όσον αφορά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουμε πλέον στις Σέρρες καθώς η Porsche 997 Cup της Schutz Motorsport με οδηγό τον Marvin Dienst σημείωσαν χρόνο 1:16.90.   
Ασυνήθιστο φαινόμενο η εμφάνιση ενός σπανιότατου hypercar όπως η Porsche Carrera GT στο Nurburgring και ακόμα πιο ασυνήθιστη η οδήγησή του εντός αυτού.
Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των… μεγάλων, έχει ήδη αρχίσει να κλέβει τις καρδιές και των μικρών. H Porsche 911 Carrera υπό κλίμακα από την Playmobil.
Πάμε να δούμε την ανάβαση Glasbachrennen onboard με τον Timo Bernhard και την Porsche 911 Cup του. Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε.