Το High Octane για το 2017 αποτελεί επίσημο συνεργάτη του VLN, του θεσμού 4ωρων και 6ωρων αγώνων αντοχής που διεξάγεται αποκλειστικά στην πίστα του Nurburgring. Έτσι θα σας μεταδώσουμε σε live streaming ολόκληρο τον 2ο αγώνα. 
Με δραματικό τρόπο η Porsche 911 της Manthey Racing πήρε τη νίκη στον πρώτο φετινό αγώνα του VLN στο Nordschleife σε έναν αγώνα με σχεδόν 190 συμμετοχές.
Το High Octane - ως επίσημος συνεργάτης του θεσμού - θα σας μεταδώσει LIVE όλο το πρωτάθλημα του VLN, των αγώνων αντοχής που διεξάγονται αποκλειστικά στην πίστα του Nurburgring. Η αρχή γίνεται το προσεχές Σάββατο 25 Μαρτίου. Συντονιστείτε!
Νέο ρεκόρ ταχύτερου γύρου στην πίστα όσον αφορά τα αγωνιστικά αυτοκίνητα έχουμε πλέον στις Σέρρες καθώς η Porsche 997 Cup της Schutz Motorsport με οδηγό τον Marvin Dienst σημείωσαν χρόνο 1:16.90.   
Ασυνήθιστο φαινόμενο η εμφάνιση ενός σπανιότατου hypercar όπως η Porsche Carrera GT στο Nurburgring και ακόμα πιο ασυνήθιστη η οδήγησή του εντός αυτού.
Ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια των… μεγάλων, έχει ήδη αρχίσει να κλέβει τις καρδιές και των μικρών. H Porsche 911 Carrera υπό κλίμακα από την Playmobil.
Πάμε να δούμε την ανάβαση Glasbachrennen onboard με τον Timo Bernhard και την Porsche 911 Cup του. Δυναμώστε τα ηχεία σας και απολαύστε.
Η Bilstein παρουσίασε τα βελτιωμένα αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης για την τελευταία αερόψυκτη Porsche 911 (993), η οποία κατασκευαζόταν μεταξύ 1993 και 1998.
Ανακοινώθηκαν οι τιμές των Porsche 718 Boxster και Porsche 718 Cayman με τον 2.0 Turbo των 300 και τον 2.5 Turbo των 350ps.
Η Porsche μας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή μετάδοση από το Βερολίνο τα αποκαλυπτήρια της νέας Panamera που σύμφωνα με την Porsche είναι το ταχύτερο πολυτελές sedan του πλανήτη.