Αποτελώντας διαχρονικά έναν από τους σημαντικότερους κατασκευαστές στον χώρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος της Formula 1, η Renault, με το πρωτότυπο R.S. 2027 παρουσιάζει το όραμά της για τα αυτοκίνητα που θα συμμετέχουν στην κορυφαία μορφή του μηχανοκίνητου αθλητισμού το 2027.
Με ένα Renault Megane IV, την κατασκευαστική σφραγίδα της Prodrive και την αναγνωρισμένη ποιότητα του Guerlain Chicherit θα συμμετέχει από το 2018 η Reanult στο Παγκόσμιo Rallycross.
Οι τιμές του Renault Megane 2017 ξεκινούν από τα 17.150€ για το Renault Megane 1.2 Tce 100ps Authentic και φτάνουν μέχρι τα 31.910€ για το Renault Megane 1.6 dCi Diesel 165ps GT EDC.
Τη σπίθα στα μάτια της οικογένειας Prost μας καλεί να ανακαλύψουμε η Renault με ένα video αφιερωμένο στο ρεκόρ ταχύτητας του Nicolas Prost με ένα Renault Dauphine.
Το High Octane θα συμμετάσχει στον αγώνα ατομικής χρονομέτρησης στα πλαίσια του επάθλου Hellenic Time Trial Challenge (HTTC) σε δύο κατηγορίες με οδηγούς τους Γιώργο Θανάση και Μάνο Ράλλη και αυτοκίνητο το Renault Sport Clio Cup X85. 
Από τα πλέον εντυπωσιακά concepts που εμφανίστηκαν στο σαλόνι αυτοκινήτου στο Παρίσι ήταν αναμφίβολα το Renault Trezor με το οποίο η γαλλική φίρμα μας δείχνει πως οραματίζεται το μέλλον της. 
Ένα μήνα μετά το Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού η μοναδική έκθεση  για την Ελλάδα “ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016” είναι έτοιμη να πάρει την σκυτάλη και να υποδεχθεί τα νέα μοντέλα από την Πόλη του Φωτός.
Οι τιμές του Renault Kadjar ξεκινούν από τα 20.850€ για το Renault Kadjar 1.2 TCe 130ps Authentic και φτάνουν μέχρι τα 35.690€ για το Renault Kadjar 1.6 dCi Diesel 130ps Bose 4x4.
Το Renault Kadjar εισέρχεται στην ελληνική αγορά και ο Μάνος Ράλλης έσπευσε για την πρώτη σύντομη δοκιμή του. Πόσο διαφορετικό είναι από το Nissan Qashqai; Σε ποια σημεία διαφέρει; Είναι ικανό να τεθεί απέναντι στον ανταγωνισμό;
Έχοντας παρουσιαστεί το 2012 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου για το Renault Clio 4 να δεχθεί την αναμενόμενη ανανέωση η οποία δεν περιορίζεται μόνον στον αισθητικό τομέα.