Η Seat πρόκειται να γίνει ο πρώτος κατασκευαστής αυτοκινήτων στον κόσμο με ενσωματωμένη εφαρμογή Shazam, μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές που χρησιμοποιείται από εκατοντάδες εκατομμύρια χρήστες για να συνδεθούν μαγικά με τον κόσμο της μουσικής.
Το 3ο SUV της SEAT θα φέρει την ονομασία Tarraco, όνομα που προέκυψε μετά από ψηφοφορία ανάμεσα στους φίλους της ισπανικής φίρμας. 
Η γκάμα του νέου Seat Ibiza αποκτά την έκδοση TGI η οποία εκτός της βενζίνης καταναλώνει φυσικό αέριο και η οποία χρειάζεται μόλις 3.22€/100km ενώ παράλληλα προσφέρει εντυπωσιακά μεγάλη αυτονομία. 
Οι τιμές του Seat Arona ξεκινούν από τα 14.900€ για το Seat Arona 1.0 TSI 95ps Reference και φτάνουν μέχρι τα 20.800€ για το Seat Arona 1.6 TDI Diesel 115ps FR.
Η Seat ανακοινώνει το επίσημο λανσάρισμα της νέας μάρκας Cupra και παρουσιάζει το νέο της λογότυπο, δίνοντας μία πρώτη γεύση για την μετεξέλιξη του Cupra στη συνέχεια.
Με βάση το νέο Seat Ibiza η ισπανική εταιρία αποκτά εκπρόσωπο στην αρκετά δημοφιλή κατηγορία των μικρών crossover παρουσιάζοντας το Seat Arona.
Το Seat Ibiza εισήλθε αισίως στην 5η του γενιά και στο High Octane σπεύσαμε να έχουμε την πρώτη σύντομη γνωριμία μαζί του με τον κινητήρα 1.0 TSI των 115ps. 
Οι τιμές του Seat Ibiza ξεκινούν από τα 11.700€ για το Seat Ibiza 1.0 75ps Reference και φτάνουν μέχρι τα 15.750€ για το Ibiza 1.5 TSI 150ps FR.
To τμήμα Componentes της Seat ανέλαβε την κατασκευή του νέου κιβωτίου ταχυτήτων MQ281 για τον Όμιλο της VW, μ ε παραγωγή που προβλέπεται να φτάσει στις 450.000 κιβώτια.
Τα 33 είναι μια ηλικία ορόσημο για τους επιφανείς άνδρες αυτού του κόσμου και το ίδιο ισχύει για το Seat Ibiza που «κλείνοντας» τα 33 του γίνεται η σημαία της ανάκαμψης της φίρμας.