Το Seat Ateca σας περιμένει να το γνωρίσετε από κοντά στο εμπορικό κέντρο Golden Hall στο Μαρούσι έως και την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου. 
Η Seat τοποθετεί τον 1.8 TSI και το μηχανικό κιβώτιο στο Ibiza Cupra και έρχεται αντιμέτωπη με τον ισχυρό ανταγωνισμό των μικρών hot-hatch μοντέλων με το ισχυρότερο Ibiza όλων των εποχών. Πόσο μεγάλο είναι όμως αυτό το βήμα προς τα εμπρός;
Αλλαγές τόνωσης δέχτηκε το Seat Leon που περνάει στο δέυτερο μισό της 3ης γενιάς του και ανανεώνεται και εμφανισιακά αλλά και εσωτερικά. 
Το Seat Ateca αποτελεί την εναλλακτική για όσους, οικονομικά, δεν μπορούν να κινηθούν προς το VW Tiguan και το προσφέρει αυτό με πιο σπορτίφ εμφάνιση και κινητήτρα 1.0lt.
Το Seat Mii by Cosmopolitan δημιουργήθηκε από τους σχεδιαστές της ισπανικής φίρμας σε συνεργασία με τους συντάκτες και τους αναγνώστες του δημοφιλούς γυναικείου περιοδικού Cosmopolitan.
Νέο και σημαντικά αναβαθμισμένο σε όλους τους τομείς site δημιούργησε η ελληνική αντιπροσωπεία της Seat. 
Η Seat τοποθετεί κάτω από το καπό του Leon τον καινούργιο υπερτροφοδοτούμενο 1.0 TSI των 115ps. Πόσο αρμονικά δένει ο νέος κινητήρας με το πολύ καλό σύνολο του Leon;
Με στόχο να αυξήσει τις πωλήσεις της στη Δυτική Ευρώπη και να βελτιώσει την εικόνα της φίρμας η Seat παρουσίασε το πρώτο SUV στην ιστορία της που είναι υπερυψωμένο Leon.
Το Seat Ibiza δέχεται μερικές ακόμα επεμβάσεις αλλά και την προσθήκη του καινούργιου 1.4 TDI Diesel με τους 75ps, 90ps και 105ps. Στο High Octane έχουμε τη δοκιμή της μεσαίας έκδοσης.
Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Seat Ibiza Cupra με τον 1.8 TSI και τους 192ps. Μαζί με τις τιμές του Seat Ibiza Cupra σας έχουμε και τις τιμές από τον προαιρετικό του εξοπλισμό.