Τις 32 έχουν φτάσει οι προσωρινές συμμετοχές του Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda 2017 όπως έγινε γνωστό μετά την πρώτη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συνδέσμου. Φαίνεται ότι ο θεσμός θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί. 

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Ενιαίου 2017 Skoda Fabia, το οποίο ήταν και το κυρίως θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου. 
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου ανακοινώνει τη διεξαγωγή Ενιαίου Επάθλου για το 2017 και το 2018. Το αυτοκίνητο που επελέγη για το θεσμό είναι το Skoda Fabia 1.2 TSI. 
Με το Skoda Kodiaq η φίρμα εισέρχεται στην κατηγορία των μεγάλων SUV ανεβαίνοντας σίγουρα σκαλί σε πολλούς τομείς και παρουσιάζοντας μία νέα σχεδιαστική φόρμα τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα των επιβατών. 
Η KOSMOCAR ορίζεται ως Επίσημος Εισαγωγέας και Διανομέας αυτοκινήτων και ανταλλακτικών ŠKODA στην Ελλάδα.
Ένα άκρως εποικοδομητικό διήμερο δοκιμών ολοκλήρωσαν οι Διαμαντής Τζαμπάζης – Χρήστος Κουζιώνης με το Skoda Fabia R5 για πρώτη φορά στην Ελλάδα μεταξύ γνωστών και φίλων.
Απολαύστε την προσπάθεια των Αθανασσούλα - Παναγιωτούνη με το Skoda Fabia R5 στο Seajets Acropolis Rally στην ειδική διαδρομή Ρεγγίνι να σημειώνουν τον 3ο χρόνο γενικής. 
Τέσσερις αγώνες στο εξωτερικό εκ των οποίων δύο του WRC ανακοίνωσε ο Διαμαντής Τζαμπάζης που σε λίγες ημέρες παρουσιάζει και την ελληνική ομάδα TRT με το Skoda Fabia R5 και τον Χρήστο Κουζιώνη δίπλα του.
Το Ράλι Μόντε Κάρλο αποτέλεσε σπουδαία εμπειρία για τους Λάμπρο Αθανασσούλα και Νίκο Ζακχαίο όμως δεν ήταν η τελευταία φορά που θα τους δούμε για φέτος…
Ο Σουηδός οδηγός αγώνων ράλι ξαναχτυπά με τη δική του Gymkhana η οποία χάρη στο χορηγό του ονομάζεται Washkana. «Όπλο» του Pontus Tidemand, όπως πάντα το Skoda Fabia S2000.