Πρεμιέρα γεμάτη από δράση, εμπειρίες και θετικές εντυπώσεις ήταν η 16η Ανάβαση Δημητσάνας – Ζυγοβιστίου για το SEAJETS ΣΟΑΑ Ενιαίο SKODA 2017. Ο θεσμός του Ενιαίου που αναβιώνει φέτος ο ΣΟΑΑ ξεκίνησε δυναμικά. 
Το Talsi Rally πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο Σαββατοκύριακο στην Λετονία και βρήκε νικητές τους Nikolay Gryazin / Yaroslav Fedorov με Skoda Fabia R5, ωστόσο βρήκε και πολλά πληρώματα να καταστρέφονται σε μία στροφή καρμανιόλα. 
Η Skoda δίνει μία εικόνα από το μέλλον της στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Σαγκάης αποκαλύπτοντας το Vision E. Το Skoda Vision E είναι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό πρωτότυπο στην ιστορία της μάρκας
To Skoda Fabia αποκτά νέο κινητήρα κάτω από το καπό του. Ο λόγος για τον 1.0 TSI με ισχύ 95ps και 110ps.
Η ισχυρότερη έκδοση του Octavia είναι η έκδοση Skoda Octavia RS 245 και όπως προδίδει το όνομά της αποδίδει ισχύ 245ps. Η δε ροπή του 2.0 TSI αγγίζει τα 37.6kg.m. Εκτός του κλασικού 6τάχυτου μηχανικού υπάρχει και επιλογή για 7τάχυτο κιβώτιο DSG.
Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia με τον 1400άρη πετρελαιοκινητήρα των 90ps που μας αφήνει με ένα μεγάλο θετικό χαμόγελο.
Τις 32 έχουν φτάσει οι προσωρινές συμμετοχές του Σ.Ο.Α.Α. Ενιαίου Skoda 2017 όπως έγινε γνωστό μετά την πρώτη συνάντηση που έγινε στα γραφεία του συνδέσμου. Φαίνεται ότι ο θεσμός θα προχωρήσει και θα υλοποιηθεί. 

Συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τη διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Ενιαίου 2017 Skoda Fabia, το οποίο ήταν και το κυρίως θέμα του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου της Τετάρτης 18 Ιανουαρίου. 
Ο Σύνδεσμος Οδηγών Αγώνων Αυτοκινήτου ανακοινώνει τη διεξαγωγή Ενιαίου Επάθλου για το 2017 και το 2018. Το αυτοκίνητο που επελέγη για το θεσμό είναι το Skoda Fabia 1.2 TSI. 
Με το Skoda Kodiaq η φίρμα εισέρχεται στην κατηγορία των μεγάλων SUV ανεβαίνοντας σίγουρα σκαλί σε πολλούς τομείς και παρουσιάζοντας μία νέα σχεδιαστική φόρμα τόσο στο εξωτερικό όσο και στην καμπίνα των επιβατών.