Οι τιμές του Subaru Impreza 2018 ξεκινά από τα 22.700€ για το Subaru Impreza 1.6 114ps Pure ενώ οι τιμές του Subaru XV ξεκινούν από τα 25.980€ για το Subaru XV 1.6 114ps Pure.
Με αφορμή τη συμμετοχή του «δικού» μας Βασίλη Μπαλωμένου και τη διάκριση, εν γένει, της γαλανόλευκης στο μεγαλύτερο online πρωτάθλημα ράλι του DiRT Rally που διοργανώνεται από το RaceDepartment το Ηigh Οctane κάνει μία ιστορική αναδρομή στο τίτλο που «μεγάλωσε» ηλεκτρονικά μία ολόκληρη γενιά!
Ας απολαύσουμε άκρως θεαματικά περάσματα από το φετινό Rally Legend που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο 3ήμερο συγκεντρώνοντας μερικά από τα καλύτερα αγωνιστικά αυτοκίνητα ράλι των περασμένων 10ετιών.
Παρακολουθείστε το 3ο επεισόδιο του 4ου κύκλου του εξαιρετικού Launch Control της Subaru που περιγράφει τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ιαπωνικής φίρμας στους αγώνες ράλι Αμερικής. 
Απολαύστε τα δύο πρώτα εξαιρετικά όπως πάντα βίντεο από την 4η σαιζόν του Subaru Launch Control της σειράς που περιγράφει τις περιπέτειες της ιαπωνικής φίρμας στους αγώνες.
Απολαύστε - επιτέλους - το βίντεο με ολόκληρη την προσπάθεια του Mark Higgins με το Subaru Impreza της Prodrive να σημειώνει νέο ρεκόρ για αυτοκίνητα στο φημισμένο Isle On Man έχοντας μέση ωριαία ταχύτητα 208km/h...
Προς πώληση μέσω δημοπρασίας έχει βγει το Subaru Impreza WRC με το οποίο ο Colin McRae ξεκίνησε το πρωτάθλημα του 1997 έχοντας πλάι του βεβαίως τον Nicky Grist.
Απολαύστε το 11ο επεισόδιο του 3ου κύκλου της σειρά Launch Control της Subaru που παρουσιάζει με πολύ όμορφα πλάνα τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ιαπωνικής φίρμας στην απέναντι πλευρά του ατλαντικού.  
Το Subaru Lauch Control, η εκπομπή της Subaru για τις αγωνιστικές της δραστηριότητες ετοίμασε το νέο επεισόδιο της 3ης της σαιζόν. Ας το απολαύσουμε. 
Η Subaru επιστρέφει στην κατηγορία παραγωγής του WRC και των λοιπών εθνικών πρωταθλημάτων με το ολοκαίνουργιο WRX STI NR4.