Κάτι περισσότερο από μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη του HTTC 2017 με τον πρώτο αγώνα στην πίστα των Μεγάρων να είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.
Σε ένα πληρέστατο από πλευράς διαδρομών 2ήμερο η Toyota μας έδωσε τη δυνατότητα να οδηγήσουμε το ανανεωμένο Yaris με τον καινούργιο κινητήρα των 1.5lt που ήρθε για να αντικαταστήσει το γνωστό μοτέρ 1.33.
O BJ Baldwin ξαναχτυπά με το Recoil 4 για το οποίο, αυτή τη φορά, επελέγη η Κούβα. Το εντυπωσιακό Tundra δείχνει και πάλι τις εξαιρετικές δυνατότητές του.
Στα τέλη του 2017 αναμένεται το Project CARS 2 το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλες τις γνωστές κονσόλες και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Για την ώρα έχουμε το πρώτο trailer σε 4Κ ανάλυση. 
Λίγες εβδομάδες μετά την παρουσίαση του ανανεωμένου Toyota Yaris στην Ιαπωνία ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για την εμφάνιση της ευρωπαϊκής έκδοσης το οποίο σύμφωνα με την Toyota έχει 900 μέρη και τμήματα διαφορετικά από το μοντέλο που πωλείται αυτήν την περίοδο. 
Οι τιμές του Toyota C-HR ξεκινούν από τα 20.520€ για το Toyota C-HR 1.2Τ 116ps C-ity και φτάνουν μέχρι τα 28.550€ για το Toyota C-HR 1.8 Hybrid 122ps C-hic.
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη δόθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο & Τεχνικό Διευθυντή της Toyota Gazoo Racing, κο Koei Saga και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο & Διευθυντή Μάρκετινγκ κο Shigeki Tomoyama στα πλαίσια του Σαλονιού στο Παρίσι.   
Απολαύστε εξαιρετικά στιγμιότυπα από το Eifel Rallye Festival στο οποίο συμμετέχουν ουκ ολίγα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία τις προηγούμενες 10ετίες στους αγώνες ράλι.
Με κυριότερο χαρακτηριστικό την 50ετή παρουσία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και ανανεωμένη εμφάνιση το Toyota Corolla MY2017 αναμένεται να συνεχίσει μια σπουδαία παράδοση. 
Η Toyota ετοιμάζεται να κατέβει στην κατηγορία των μικρών crossovers με τον Toyota C-HR το οποίο θα έχει ως ατού τον 1.2 Turbo και την 4κίνησης καθώς και την υβριδική του εκδοχή.