Οι τιμές του Toyota C-HR ξεκινούν από τα 20.520€ για το Toyota C-HR 1.2Τ 116ps C-ity και φτάνουν μέχρι τα 28.550€ για το Toyota C-HR 1.8 Hybrid 122ps C-hic.
Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη δόθηκε από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο & Τεχνικό Διευθυντή της Toyota Gazoo Racing, κο Koei Saga και τον Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο & Διευθυντή Μάρκετινγκ κο Shigeki Tomoyama στα πλαίσια του Σαλονιού στο Παρίσι.   
Απολαύστε εξαιρετικά στιγμιότυπα από το Eifel Rallye Festival στο οποίο συμμετέχουν ουκ ολίγα από τα αγωνιστικά αυτοκίνητα που έγραψαν ιστορία τις προηγούμενες 10ετίες στους αγώνες ράλι.
Με κυριότερο χαρακτηριστικό την 50ετή παρουσία στην παγκόσμια αυτοκινητοβιομηχανία και ανανεωμένη εμφάνιση το Toyota Corolla MY2017 αναμένεται να συνεχίσει μια σπουδαία παράδοση. 
Η Toyota ετοιμάζεται να κατέβει στην κατηγορία των μικρών crossovers με τον Toyota C-HR το οποίο θα έχει ως ατού τον 1.2 Turbo και την 4κίνησης καθώς και την υβριδική του εκδοχή.
Αν επιθυμείτε να γίνεται εργοστασιακός οδηγός της Toyota στο θεσμό του VLN στο Nurburgring τώρα είναι η ώρα καθώς η ιαπωνική φίρμα προσφέρει θέση για το 2016 για το GT86 CS-V3.
Η EKanoo Racing έκανε πάλι το θαύμα της κατασκευάζοντας το ισχυρότερο Toyota GT86 στον πλανήτη Γη το οποίο είναι ταυτόχρονα και το ταχύτερο δημιούργημα στην κατηγορία του στο Drag. Δείτε το ασύλληπτο κατόρθωμά του στο video Που ακολουθεί.
Με έναν δημοφιλή σταρ πίσω από το τιμόνι του θα εμφανιστεί το Toyota GT86 CS-R3 στον εναρκτήριο αγώνα του βρετανικού πρωταθλήματος ράλι στις αρχές Μαρτίου.
To Toyota GT86 μεταμορφώνεται σε ένα θηρίο με το single turbo της GReddy και το body kit της Rocket Bunny. Ας το απολαύσουμε στην πίστα στα χέρια του επαγγελματία drifter Federico Seriffo.
To Toyota ViRA Concept είναι σίγουρα διαφορετικό από τα άλλα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας και θα εμφανιστεί επισήμως στην έκθεση αυτοκινήτου του Τόκιο.