Το πρωτότυπο I.D. CROZZ  που παρουσίασε η VW στο σαλόνι αυτοκινήτου της Σανγκάης διαθέτει  αυτονομία 500km, μετάδοση της κίνησης σε όλους τους τροχούς και πρόγραμμα αυτόνομης οδήγησης “autopilot”. Πότε όμως θα περάσει στην παραγωγή;
Οριστικά και αμετάκλητα δε θα δούμε το Polo WRC προδιαγραφών 2017 στο φετινό πρωτάθλημα ούτε ως αυτοκίνητο σε ιδιωτικές ομάδες καθώς η FIA δεν έδωσε το "ΟΚ" για το ομολογκάρισμα. Ίσως το 2018..
Το Volkswagen After Sales προσπαθώντας να είναι πάντα κοντά στους κατόχους /οδηγούς Volkswagen και να εξυπηρετεί τις ανάγκες που προκύπτουν για το αυτοκίνητο τους, εκδίδει το περιοδικό του After Sales 2 φορές τον χρόνο (Χειμώνα & Καλοκαίρι).
Η FIA ανακοίνωσε το πρόγραμμα των φετινών αγώνων του παγκοσμίου πρωταθλήματος και δυστυχώς το Ράλι Ακρόπολις δεν είναι μέσα σε αυτό, ούτε φέτος.
Ακόμα ένα πρόστιμο ύψους 86 εκ. δολαρίων επεβλήθη στην VW στην Αμερική για το σκάνδαλο των ρύπων Diesel Gate ανεβάζοντας έτσι το συνολικό ποσό προστίμων στα 14.7 δις δολάρια. 
Η VW φαίνεται πως θα δίνει 5000$ σε κάθε ιδιοκτήτη για το DieselGate προκειμένου το θέμα στις ΗΠΑ να κλείσει εξωδικαστικά...
Η VW θα προχωρήσει σε ουσιαστική μείωση των αμοιβών και πρόσθετων παροχών των υψηλόβαθμων στελεχών της, προκειμένου να εκτονώσει την ένταση που έχει προκληθεί μεταξύ των εργαζομένων και της διοίκησης της εταιρίας, μετά το σκάνδαλο παραποίησης της εκπομπής πετρελαϊκών ρύπων “Dieselgate”.
H γερμανική αυτοκινητοβιομηχανία Volkswagen έχασε μερίδιο αγοράς στην ευρωπαϊκή αγορά για έκτο συνεχόμενο μήνα, καθώς το σκάνδαλο εκπομπών ρύπων των πετρελαιοκίνητων αυτοκινήτων της ώθησε τους αγοραστές σε άλλες εταιρείες.
Αρνητική απάντηση έλαβαν οι Γερμανοί εισαγγελείς από Έλληνες συναδέλφους τους αλλά και εισαγγελείς άλλων χωρών, που συναντήθηκαν στην Χάγη, στην θέση που εξέφρασαν ότι για το σκάνδαλο της Volkswagen πρέπει να ασκηθεί ποινική δίωξη στην Γερμανία και να κριθεί εκεί η υπόθεση. 
Τη δυνατότητα να αποσύρουν τα αυτοκίνητα τους μέχρι τις 30 Ιουνίου 2016 ετοιμάζεται να δώσει το υπουργείο Οικονομικών με τροπολογία που θα φέρει τις επόμενες μέρες στη Βουλή.