Η Volvo παρουσίασε το νέο XC60. Το νέο μοντέλο έχει όλα τα φόντα να ξεπεράσει την επιτυχία που σημείωσε η πρώτη γενιά του δημοφιλέστατου SUV, το οποίο στα εννέα χρόνια από την παρουσίασή του έγινε το πρώτο σε πωλήσεις premium SUV της μεσαίας κατηγορίας στην Ευρώπη.
Η Volvo συμπληρώνει είκοσι χρόνια παρουσίασης συστημάτων 4κίνησης. Πλέον τα κλασσικά μηχανικά συστήματα συμπληρώνονται από ηλεκτρικά συστήματα βασισμένα στην υβριδική τεχνολογία ενώ το 50% των πωλήσεων για τα νέα XC90, S90 και V90 είναι 4κίνητες εκδόσεις.
Δοκιμάζουμε το Volvo S60 στην έκδοση T6 με το διπλά υπερτροδοφοτούμενο μοτέρ των 2lt με τους 306ps, την 4κίνηση και το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο GearTronic. Έτσι, για να ξεκινήσει δυναμικά το 2017!
Το πρώτο Volvo S90, το νέο μεγάλο σεντάν των Σουηδών βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και μπορείτε να το δείτε από κοντά στο stand της Volvo στο εμπορικό κέντρο Golden Hall
Άλλο ένα ενδιαφέρον video από την Volvo για τα φορτηγά της, για τα οποία δικαίως είναι υπερήφανη, έρχεται να μας δείξει πως αυτά δεν… κολώνουν πουθενά. 
Την είσοδό της στην κατηγορία των πολυτελών λιμουζίνων κάνει η Volvo με το S90 ένα μεγάλο sedan με έμφαση στην ασφάλεια και την τεχνολογία. 
Η Volvo προμηθεύτηκε τον κορυφαίο εξομοιωτή πλαισίου στον κόσμο ο οποίος χρησιμοποιηθεί για την εξέλιξη της νέας γενιάς των μοντέλων της με κορυφαία «driving dynamics» πριν την κατασκευή πρωτοτύπου.
Η Volvo ανακοίνωσε την εμπλοκή της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (WTCC) με δύο Volvo S60 Polestar από το 2016.
Η Volvo προσθέτει στη γκάμα του V40 την έκδοση T3 με νέο υπερτοφοδοτούμενο μοτέρ 1.5lt το οποίο συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Τον Σεπτέμβριο θα εφαρμοστεί η διασταύρωση στοιχείων, προκειμένου να εντοπιστούν τα ανασφάλιστα οχήματα, εφόσον ξεπεραστούν ορισμένα τεχνικά προβλήματα με τη βάση δεδομένων.