Δοκιμάσουμε το σημαντικά ανανεωμένο Mitsubishi Space Star με το μοτέρ των 1.2lt και των 80ps στην έκδοση με το κιβώτιο CVT που έρχεται για να κάνει την καθημερινή οδήγηση στην πόλη παιχνιδάκι.
Η Opel προσφέρει το Corsa με αυτόματο κιβώτιο και κινητήρα βενζίνης. Για να δούμε πόσο καλός είναι ο συνδυασμός στη δοκιμή του Opel Corsa 1.4 Ecotec Auto.
Οδηγούμε το νέο Skoda Fabia με τον 1400άρη πετρελαιοκινητήρα των 90ps που μας αφήνει με ένα μεγάλο θετικό χαμόγελο.
Το Jeep Renegade ποντάρει στην φρεσκάδα του, την ισορροπία μεταξύ αμερικανικής αισθητικής και ιταλικής φινέτσας και στην ανθεκτικότητα του.
Η νέα γενιά του Suzuki Baleno φέρει ουκ ολίγες διαφοροποιήσεις. Μεταξύ αυτών ο νέος υπερτροφοδοτούμενος 1.0 BoosterJet κινητήρας τον οποίο και είχαμε στο Baleno για δοκιμή.
Η 3η γενιά του Citroen C3 ξεκίνησε προσφάτως την πορεία της στην ελληνική αγορά, έτσι στο High Octane ξεκινήσαμε τις γνωριμίες μαζί του έχοντας για δοκιμή το βασικό μοτέρ των 1.2lt με τους 82ps. 
Το Ford Kuga ήταν ανέκαθεν ένα ενδιαφέρον SUV από μια εταιρεία που δείχνει να προσέχει πάντα τον οδηγό και τώρα με έναν ανταγωνιστικό κινητήρα, υπάρχει στην αγορά με άλλο αέρα.
Το Honda CR-V έχει εφοδιαστεί με το 9τάχυτο αυτόματο κιβώτιο, τον πετρελαιοκινητήρα των 160ps και το σύστημα 4κίνησης και πλέον προσφέρεται σε ανταγωνιστική τιμή. Στο High Octane είχαμε την πρώτη δοκιμή μαζί του.
H δεύτερη γενιά του Peugeot 3008 στοχεύει να εντυπωσιάσει με τη χρήση της τεχνολογίας και την αισθητική του και να δώσει στη γαλλική φίρμα πλεονέκτημα εκ πρώτης όψεως.
Δοκιμάζουμε το Volvo S60 στην έκδοση T6 με το διπλά υπερτροδοφοτούμενο μοτέρ των 2lt με τους 306ps, την 4κίνηση και το αυτόματο 8τάχυτο κιβώτιο GearTronic. Έτσι, για να ξεκινήσει δυναμικά το 2017!