Ο οίκος Vilner με έδρα στην Σόφια της Βουλγαρίας είναι γνωστός για τις μοναδικές και σε αρκετές περιπτώσεις εκκεντρικές επεμβάσεις του στα εσωτερικά των αυτοκινήτων.
Η ελληνική αντιπροσωπεία της Nissan ανακοίνωσε ότι προσφέρει κιτ αναβάθμισης της απόδοσης του 1.2 DiG-T που χρησιμοποιούν τα Pulsar, Juke και Qashqai με την απόδοση να αγγίζει πλέον τους 135ps. 
Ο βρετανικός οίκος βελτιώσεων Top Gear Tuning ασχολήθηκε με το μοτέρ του Nissan GT-R Nismo με τα αποτελέσματα στο δυναμόμετρο να είναι άκρως θετικά με βελτίωση έως και 112ps.
Ο γνωστός για τα εντυπωσιακά και εκκεντρικά body-kit του RevoZport ετοίμασε τη δική του πρόταση αναβάθμισης για την καινούργια BMW M2 την οποία και ονομάζει M2 Raze.
Ο γνωστός οίκος Vorsteiner άργησε κάπως να παρουσιάσει το αισθητικό του πακέτο για την Ferrari 458 Italia καθώς ήδη έχουμε περάσει στην Ferrari 488 GTB ωστόσο το αποτέλεσμα είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό.
Ο βελτιωτικός οίκος BBR από την Μεγάλη Βρετανία ετοίμασε δύο πληρέστατα πακέτα αναβάθμισης για το Mazda MX-5 ND όπου μεταξύ άλλων ανεβάζει την ιπποδύναμη μέχρι και τους 217ps.
Ο γνωστός οίκος αισθητικών βελτιώσεων RevoZport με τη μεγάλη εμπειρία στη χρήση carbon ετοίμασε μερικές πινελιές για το Honda Civic Type-R.
Πραγματικά εντυπωσιακή είναι η βελτίωση που προσφέρει η TopGear Tuning για το καινούργιο Mini Cooper SD και όσα ακόμα μοντέλα της Mini χρησιμοποιούν τον κινητήρα Diesel των 2lt.
Η Bilstein παρουσίασε τα βελτιωμένα αμορτισέρ πρώτης τοποθέτησης για την τελευταία αερόψυκτη Porsche 911 (993), η οποία κατασκευαζόταν μεταξύ 1993 και 1998.
Τους 300ps φτάνει πλέον το κορυφαίο Mini John Cooper Works μετά την βελτίωση της Manhart. Η βελτίωση όμως του βρετανικού οχήματος δεν περιορίζεται μόνον στον κινητήρα.