Με αφορμή τη συμμετοχή του «δικού» μας Βασίλη Μπαλωμένου και τη διάκριση, εν γένει, της γαλανόλευκης στο μεγαλύτερο online πρωτάθλημα ράλι του DiRT Rally που διοργανώνεται από το RaceDepartment το Ηigh Οctane κάνει μία ιστορική αναδρομή στο τίτλο που «μεγάλωσε» ηλεκτρονικά μία ολόκληρη γενιά!
Στα τέλη του 2017 αναμένεται το Project CARS 2 το οποίο θα είναι διαθέσιμο για όλες τις γνωστές κονσόλες και τον ηλεκτρονικό υπολογιστή. Για την ώρα έχουμε το πρώτο trailer σε 4Κ ανάλυση. 
Στην πρόσφατη έκθεση Playstation Experience παρουσιάστηκαν λεπτομέρειες και ένα νέο trailer για το επερχόμενο Gran Turismo Sport που αναμένεται με ενδιαφέρον από τους απανταχού gamers. 
Για το 2017 μετατίθεται η κυκλοφορία του Gran Turismo Sport όπως ανακοίνωσε ο Kazunori Yamauchi. Το νέο παιχνίδι ήταν προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει τον προσεχή Δεκέμβριο.        
Πέντε παίκτες οδήγησαν ένα Ford GT στο Forza Motorsport 6 για 48 ώρες 29 λεπτά κατακτώντας τον τίτλο Guinness World Records™ στο ‘Μεγαλύτερο βιντεομαραθώνιο σε αγωνιστικό παιχνίδι’.
Υπό τη σκέπη των εταιρειών που ασχολούνται με το φημισμένο Football Manager, έρχεται τον Σεπτέμβρη το Motorsport Manager για να μας βάλει στον κόσμο της Formula 1.
O Βασίλης Μπαλωμένος ξέρει το DiRT Rally καλά και το έχει αποδείξει... Τώρα που το παιχνίδι κυκλοφορεί σε PS4 και XBOX μας το αναλύει! 
Η Slightly Mad Studios σε συνεργασία με τη Namco φέρνουν ό,τι πιο φρέσκο στα racing videogames. Πόσο arcade ή πόσο simulation είναι το Project CARS;
H Peugeot διερευνά με πολύ πάθος εσχάτως τα αυτοκίνητα που είναι σε θέση να προσφέρουν έντονες συγκινήσεις. Πάρτε παράδειγμα το Peugeot Vision Gran Turismo Concept…
Οι φανατικοί των gamers και των rally ήρθε η στιγμή να απολαύσουν ένα video game που δείχνει ότι θα αφήσει εποχή όπως το Colin McRae Rally.