Όχι απλώς οδηγεί δηλαδή, της πίνει το αίμα για να φτιάξει μια σκηνή καταδίωξης που όπως υπόσχονται οι δημιουργοί της ταινίας θα την απολαύσουμε. 
Τον Απρίλιο αναμένεται στις κινηματογραφικές αίθουσες το Fast & Furious 8 και η Universal Pictures έδωσε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer της 8ης συνέχειας. 
Το BBC έδωσε τη δημοσιότητα το πρώτο trailer του νέου Top Gear με τους καινούργιους παρουσιαστές. Ας πάρουμε την πρώτη δόση των όσων θα δούμε σύντομα...
Και αυτό που όλοι λέγαμε έγινε πραγματικότητα με την Fiat να παρουσιάζει - έστω και σε μοντέλο για την έκθεση - το μοναδικό Fiat Kung-Fu Panda, ιδανικό για τους μικρούς μας φίλους…
Σε ρυθμούς viral κινείται εδώ και μερικές ώρες ένα trailer για μια παραγωγή με τον τίτλο Knight Rider Heroes. Πρωταγωνιστούν ο David Hasselhoff και ο KITT αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει τι ακριβώς είναι.
H BMW M3 μπορεί να κάνει τα… πάντα στα χέρια του Tom Cruise και για τις ανάγκες της νέας ταινίας της σειράς Mission Imposible με τον χαρακτηριστικό τίτλο Rogue Nation!
Η ομάδα της Lotus στη Formula 1 είναι χορηγός της νέας ταινίας Mad Max: Fury Road και για την περίσταση έφτιαξε ένα μονοθέσιο… Mad Max! 
Ακόμη δεν είδαμε καλά καλά το Furious 7 και ο Vin Diesel αποκάλυψε πως θα υπάρξει και όγδοη συνέχεια. Δείτε πότε θα βγει στους κινηματογράφους.
Ταινία για τη ζωή του Enzo Ferrari φαίνεται ότι ετοιμάζει το Hollywood και ήδη γνωρίζουμε ότι ο Robert De Niro θα υποδυθεί τον ιδρυτή της φημισμένης φίρμας. 
Η πρεμιέρα του Fast & Furious: Furious 7 πλησιάζει και η Universal μας δίνει μία γερή δόση από αυτό που θα επακολουθήσει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 3 Απριλίου, χάρη στο νέο trailer διάρκειας σχεδόν τριών λεπτών.