Η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio Verde με το αυτόματο κιβώτιο έκανε νέο ρεκόρ στο Nurburgring και στα social media έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου…
Η Τουρκία παρά τις όποιες πολιτικές εξελίξεις και κοινωνικές αναταραχές διοργανώνουν Πρωτάθλημα Ταχύτητας έχοντας μάλιστα αγώνα και στην πίστα των Σερρών. Ο Μάνος Ράλλης βρέθηκε εκεί και προσπαθεί να κάνει την όποια σύγκριση..
Μήπως ήρθε η ώρα να ζωντανέψει το Time Attack στην Ελλάδα; Μήπως τελικά αυτό δώσει μία ώθηση και στο ταλαιπωρημένο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας; Τι χρειάζεται όμως; Ο Μάνος Ράλλης εκθέτει τη δική του άποψη.
"Χρηματοδοτούμε" το Ακρόπολις είπε ο κ. Μπακογιάννης και τα μάτια του Στάθη Πετρόπουλου γύρισαν σαν τους κουλοχέρηδες του καζίνο στο Λουτράκι... Όταν συνήλθε έγραψε δύο λόγια! 

Σε έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία γύρω μας είναι τουλάχιστον κακεντρεχές να κρίνεις το φετινό Rally Acropolis με βάση το πώς θυμάσαι εσύ τον αγώνα πριν από τουλάχιστον μια δεκαετία…
Ο Στάθης Πετρόπουλος αναρωτιέται αν η παρουσία της Toyota στο WRC είναι τόσο σημαντική ώστε να επαναφέρει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι στην κορυφή του ενδιαφέροντος;
H FIA συμπεριέλαβε στο προσωρινό πρόγραμμα του ERC το Rally Acropolis με άλλη ονομασία, σε άλλη ημερομηνία και πιθανά με άλλο οργανωτή. Ο Στάθης Πετρόπουλος διατηρεί τις αμφιβολίες του πως θα γίνει τελικά τέτοιος αγώνας...
Η εικόνα της BMW να κινείται και ακόμη και να ντριφτάρει χωρίς τον έλεγχο του οδηγού ήταν το έναυσμα για αρκετές συζητήσεις σχετικά με τα συστήματα αυτόματης οδήγησης. Ο Λουκάς Μπαφατάκης μας δίνει μια ιδέα για το μέλλον χωρίς... οδηγούς.  
Ακόμη και τώρα που στην γκάμα της έχει μόλις δύο μοντέλα και αυτά ασθμένουν εμπορικά, ο Sergio Marchionne δεν τολμά να της δώσει τη χαριστική βολή... Ο Μιχάλης Ντιβέρης έχει την εντύπωση ότι ο επικήδειος ίσως και να έχει γραφτεί εδώ και χρόνια.
Η McLaren αποφάσισε ξαφνικά ότι το Nurburgring είναι επικίνδυνο και ότι όσοι ανακοινώνουν χρόνους για τα αυτοκίνητά τους είναι ανεύθυνοι. Ο Μάνος Ράλλης εκθέτει τη δική του άποψη και περιμένει τα δικά σας σχόλια.
1234