Το High Octane είναι ένας τόπος λατρείας του αυτοκινήτου για όλους τους θιασώτες της οδήγησης. Για όσους δεν αντιλαμβάνονται το αυτοκίνητο ως ένα απλό μέσο μετακίνησης, αλλά ως ένα μέσο ευχαρίστησης και διασκέδασης τόσο στον ελεύθερο χρόνο όσο και κατά την καθημερινότητα. Οι ίπποι, η ροπή, οι επιδόσεις αποτελούν ψυχρούς αριθμούς ικανούς μόνο να δώσουν μια γενική εικόνα του αυτοκινήτου. Πέρα από τους αριθμούς όμως υπάρχει η αίσθηση που αποκομίζει κανείς από την οδηγική εμπειρία του με ένα αυτοκίνητο. Η απόλαυση που μπορεί να νιώσει κάποιος όταν βρεθεί πίσω από το τιμόνι ενός αυτοκινήτου και η επιθυμία του να το οδηγήσει ξανά και ξανά. Και αυτό είναι πέρα και πάνω από κατηγορίες αυτοκινήτων, κυβικά, παλαιότητα και τιμή.

Στο High Octane ενημερωνόμαστε για οτιδήποτε συμβαίνει στον κόσμο της αυτοκίνησης και σας μεταδίδουμε τα σημαντικότερα γεγονότα, μακριά από συμφέροντα. Πέραν όμως από την ενημέρωση, οδηγούμε, συγκρίνουμε, αναλύουμε και ανυπομονούμε να διαβάσουμε τα σχόλιά σας και να μοιραστείτε μαζί μας τη δική σας άποψη. Επιπροσθέτως παρουσιάζουμε βελτιώσεις, αφιερώματα, ταινίες, video games και κάθε είδους δραστηριότητα που περιλαμβάνει το αυτοκίνητο.

Στο High Octane πιστεύουμε πως η μοναδική αμεσότητα που προσφέρει το διαδίκτυο αποτελεί εξαιρετικό πλεονέκτημα τόσο για την συντακτική ομάδα όσο και για τους αναγνώστες.

Όσοι εργαζόμαστε στο High Octane είμαστε επαγγελματίες δημοσιογράφοι του ειδικού τύπου και ασχολούμαστε με το αυτοκίνητο για πολλά χρόνια. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν κρινόμαστε, όπως άλλωστε κρίνονται και οι εταιρείες για τα προϊόντα τους. Επομένως τα σχόλιά σας θα είναι περισσότερο από χρήσιμα για εμάς κάνοντας το High Octane πιο «σοφό», ενώ πιστέψτε μας θα διαβάζονται και από τους ανθρώπους των εταιρειών, κατά συνέπεια είναι το ίδιο σημαντικά με τα κείμενα.

Στο High Octane πιστεύουμε πως η δύναμη για κάθε μέσο ενημέρωσης είναι το κοινό του. Ελπίζουμε λοιπόν να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας και να εξαλείψουμε τη διαχωριστική γραμμή που υπάρχει ανάμεσα σε συντάκτες και αναγνώστες. Θέλουμε τη γνώμη σας και φυσικά την άποψή σας για το High Octane, τις συμβουλές σας και τις υποδείξεις σας για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Γιατί όπως και το αυτοκίνητο έτσι και μία ιστοσελίδα που το αφορά πρέπει να εξελίσσεται συνεχώς και να αφουγκράζεται τις ανάγκες κάθε εποχής.