Όταν η τροχαία δεν αστειεύεται (+video)

Πριν από μερικές ημέρες ένα video μέσω κινητού έκανε το γύρο του κόσμου. Στις εικόνες ήταν δύο γαλάζια supercars με τα ειδικά εξαρτήματα της τροχαίας στις ρόδες τους, έξω από το πασίγνωστο κατάστημα Harrods στο Λονδίνο.

Η είδηση δεν ήταν άξια για μεγάλη έκταση παρά το ότι μιλάμε για ένα Koenigsegg CCXR και μια Lambroghini Murcielago LP-670-4, συνολικής αξίας 2,5 εκατομυρίων ευρώ, βαμμένα στο ίδιο χρώμα το οποίο είναι ωραίο για να βάψετε το παιδικό δωμάτιο στο σπίτι, όχι όμως για ενα Koenigsegg.

Η αστυνομία του Λονδίνου αν και θα μπορούσε να έχει «σηκώσει» τα αυτοκίνητα για το χρώμα δεν το έκανε για αυτό, αλλά γιατί ήταν παράνομα παρκαρισμένα. Το περίεργο όμως της ιστορίας που άρχισε να την κάνει και πιο ενδιαφέρουσα είναι πως τα συγκεκριμένα supercars ανήκουν σε μέλη της βασιλικής οικογένειας του Κατάρ που πριν μερικούς μήνες έδωσαν 2,.5 δισεκατομμύρια δολάρια για την αγορά του καταστήματος.

Θα μου πείτε αυτό δεν έχει σημασία, καθώς θα μπορούσαν να χρησιμοποιήσουν το πάρκινγκ του καταστήματος και να δώσουν 10 λίρες για να γλιτώσουν τις 400 που πρέπει να πληρώσουν τώρα για τις κλήσεις και το γερανό. Βέβαια βασιλική οικογένεια είναι αυτή και του Κατάρ μάλιστα, όχι της Δανίας ας πούμε, άρα σε ό,τι έχει να κάνει με τα λεφτά κάνει ό,τι θέλει και δε δίνει και λογαριασμό.