Αρωματιστείτε με... Bentley

Δύο αρώματα και ένα μπουκαλάκι για αυτά παρουσίασε η Bentley της οποίας ούτως ή άλλως δεν λείπουν τα παρλεκόμενα που έχει κάθε premium φίρμα σε αυτόν τον κόσμο. Τα αρώματα ωστόσο είναι μια νέα προσθήκη στην γκάμα προϊόντων Bentley και προέκυψαν από τη συνεργασία της βρετανικής φίρμας αυτοκινήτων με την γαλλική εταιρεία αρωμάτων Firmenich

Παρόλα αυτά τα αρώματα δεν είναι το πιο εντυπωσιακό από τα νέα προϊόντα της Bentley, γιατί υπήρξε συνεργασία και με την εταιρεία Lalique για ένα πολύ ιδιαίτερο μπουκαλάκι το οποίο θα φέρει το σήμα της Bentley και θα χωράει 40ml αρώματος από τον οίκο Robertet. Θα κατασκευαστούν μόνο 999 κρυστάλλινα μπουκαλάκια και θα κοστίζουν 3.500€ μαζί με το άρωμα που θα προέρχεται από το φυτό Ίριδα. 

Τα υπόλοιπα αρώματα, τα φτηνά δηλαδή, θα ξεκινούν από 27€. Το Bentley for Men είναι από ξεχωριστά έλαια που συμπληρώνονται από τις έντονες μυρωδιές του τσένταρ και του πατσουλί, ενώ το Bentley for Men Intense τονίζεται από τη μυρωδιά του αφρικανικού γερανιού. Παράλληλα η σειρά περιλαμβάνει και άλλα προϊόντα αντρικής περιποίησης όπως σαμπουάν και αφρόλουτρο.