Ο Τάκης Σκαλτσάς στο High Octane

Γράφει ο Μάνος Ράλλης στις 09/06/2013
Η ομάδα του High Octane μεγαλώνει και εμπλουτίζεται με τον Τάκη Σκαλτσά. Ο λόγος βεβαίως για τον πρωταθλητή αναβάσεων, ταχύτητας και ράλι και έναν από τους πλέον αγαπημένους οδηγούς των ελληνικών αγώνων λόγω του πολύ θεαματικού όσο και αποτελεσματικού τρόπου οδήγησής του. 

Ο Τάκης Σκαλτσάς λόγω βεβαίως της μεγάλης του εμπειρίας σε αγωνιστικά αυτοκίνητα, από την οποία εσχάτως έχει προκύψει και η σχολή European Driving Academy, θα έχει έναν ειδικό ρόλο στο High Octane. Θα δοκιμάζει και θα αξιολογεί τα hardcore αυτοκίνητα που έχουμε για δοκιμή στο High Octane και βεβαίως θα μας μεταφέρει τις εντυπώσεις του μέσα από τη δική του οπτική για το πως είναι ένα αυτοκίνητο που δημιουργήθηκε με σκεπτικό την γρήγορη οδήγηση. 

Έτσι η ομάδα του High Octane αυξάνεται στα πέντε μέλη με τον Μάνο Ράλλη να έχει την επιμέλεια της ύλης, τους Στάθη Πετρόπουλο και Μιχάλη Ντιβέρη να έχουν το βασικό συντακτικό κομμάτι, τον μηχανολόγο μας Λουκά Μπαφατάκη να επιμελείται τα τεχνικά άρθρα της ενότητας Technik και πλέον τον Τάκη Σκαλτσά να μας δίνει την άποψη ενός πρωταθλητή αγώνων για τα αυτοκίνητα που αρέσκονται οι petrolheads αναγνώστες του High Octane. 

Το πρώτο αυτοκίνητο που δοκίμασε ο Τάκης Σκαλτσάς και σύντομα θα διαβάσετε τις απόψεις του είναι το Opel Astra OPC. Μείνετε συντονισμένοι στο High Octane.