Το High Octane "τρέχει" στο HTTC στην Τρίπολη

Γράφει ο Μάνος Ράλλης στις 16/11/2016
Οι αγώνες ταχύτητας στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι κάτι σαν τις επισκέψεις προέδρου της Αμερικής, σπάνιοι... Έστω και το Νοέμβριο ωστόσο το 2016 θα έχουμε έναν αγώνα ταχύτητας στο στρατιωτικό αεροδρόμιο της Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα στις 19-20 Νοεμβρίου. 
 
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει δύο αγώνες για το πρωτάθλημα ταχύτητας το οποίο αποτελείται από τις κατηγορίες Sport, Ιστορικά, Τουρισμού-Μεγάλου Τουρισμού και Formula Saloon οι οποίες έχουν συγκεντρώσει 43 συμμετοχές. 
 
Παράλληλα ωστόσο υπάρχει και ο θεσμός της ατομικής χρονομέτρησης στα πλαίσια του επάθλου Hellenic Time Trial Challenge (HTTC) όπου υπάρχουν οι κατηγορίες Stock, Sport, Extreme και Saloon. Σε αυτόν το θεσμό οι οδηγοί πραγματοποιούν δύο σκέλη των πέντε χρονομετρημένων γύρων με την κατάταξη να περιλαμβάνει το σύνολο του χρόνου αυτών των δέκα γύρων. 
 
 
Σε αυτόν τον θεσμό θα αγωνιστεί και το High Octane με το Renault Sport Clio Cup X85. Ένα γνήσιο εργοστασιακό αυτοκίνητο της Renault Sport με ατμοσφαιρικό κινητήρα 2lt απόδοσης 207ps που συνδυάζεται με σειριακό 6τάχυτο κιβώτιο της Sadev. Η συμμετοχή του High Octane θα αποτελείται από τον Γιώργο Θανάση που θα συμμετάσχει στην κατηγορία Extreme και τον Μάνο Ράλλη που θα αγωνιστεί στην Saloon. 
 
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς του όλου εγχειρήματος, το OnBoardCamera, το εξειδικευμένο κατάστημα για GoPro & action cameras, τον Φούρνο Θανάση καθώς και τον όμιλο Halkias Group (Nissan, Renault, Dacia) που μαζί με την Halkias Racing έχουν αναλάβει την προετοιμασία του αυτοκίνητου. 
 
Καλό μας αγώνα και ευχόμαστε να μπορέσετε πολλοί από εσάς να έρθετε στην πίστα για τις μάχες τόσο του αγώνα ταχύτητας όσο και της ατομικής χρονομέτρησης.